Miért van szüksége erre Istennek?
7+
És ha az ember rájön, hogy a Mindenható Isten létező Személy, akkor megy megtér Igei módón, megkeresztelkedik, megtér-amivel a láncok az életén megtörnek, és veszi a Szent Lelket, aki sátán legnagyobb ellensége, mert:
János 16-
7.
De én az igazat mondom néktek: Jobb néktek, hogy én elmenjek: mert ha el nem megyek, nem jő el hozzátok a Vígasztaló: ha pedig elmegyek, elküldöm azt ti hozzátok.
8.
És az, mikor eljő, megfeddi a világot bűn, igazság és ítélet tekintetében.
Vigasztaló= Szentlélek.
Ő az az Isteni harmadik személy aki leleplezi sátánt és népi zenekarát és azok tevékenységét egy ember életében, környezetében. És fegyvert ad a fegyvertelennek, és a sátánt kiűzi, és elűzi arról a helyről.
8-as, hogyne, de ezek az én szükségleteim. Az embernek vannak szükségletei, amiket ki akar elégíteni, mert az ember nem tökéletes.
Na de Isten.
12
Végső konkluzióként:
Ébredj már fel ember, hogy neked van Istenre szükséged, neked, minden ezred percedben amit csak megélsz emberi/testi mivoltodban:)
Szerintem elég gondolkozni valót adtam a kezedbe, nem kell semmit reagálnod. Csak gondold végig.
14 A Bibliai idézetek: Isten saját beszéde, amit ugyan emberek irtak le, de a Szent Lélek vezette a kezüket.
Még mindig nem jöttél rá? Ezek felkent emberek voltak egytől egyig.
A Katolikus Biblia nem ilyen, annál az első pár oldal után tudod, és érzed hogy hamis. Érted már ember?
Amit Isten mod, megíratott, az azért van egy beszéd mellé csatolva, hogy informálódj, hogy lásd, nem az ember a kót fejáből szendte ezeket a dolgokat, hanem meg van írva.
Ha egy kicsit alapos vagy, ezekben az idézetekben kincsek vannak, olyan kincsek amik Salamont a világ legbölcsebb emberévé tették és leggazdagabbá.
Holott amikor Isten kérdezte: Salamon, mit kívánsz tőlem, ő csak annyit mondottt Istennek: Uram a Te bölcsességedet szeretném.
Érted már?
*Holott amikor Isten kérdezte: Salamon, mit kívánsz tőlem, ő csak annyit mondottt Istennek: Uram a Te bölcsességedet szeretném.
Nem kért Salamon gazdagságot, se rangot, se vagyont se hírnevet. Csak Isteni bölcsességet. És a történelem folyamán már kiderült, hogy a legkissebbnek tünt a bölcsesség minden emberi kívánságnál, még is az a világ legnagyobb ajándékja Istentől Jézus megváltói munkája után.
Nem kell reagálnod, nem kell bármit mondanod. Csak gondolkodj el.. kicsit.
A saját szavaimmal a kérdésedre azt mondom:
Egy ujszülöttnek nem adsz pörköltet enni, mert ha adnál meghallna. Azt adod az ujszülöttnek amit be bír fogadni a még fejletlen gyomra. Aztán ha megerősödik akkor kapja a nehezebb étkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!