Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan lehetséges, hogy a...

Hogyan lehetséges, hogy a Jehova Tanúi százalékpontjai nem fogynak el soha?

Figyelt kérdés

Nem láttam még ilyet, de lehetséges, hogy volt már, de hiába mindig nullás az értékelésük, a százalékpontjuk soha nem fogy el.

Van talán valami trükkjük, amivel elkerülhetik?

Esetleg ők teszik fel a sok kamu kérdést?

2018. aug. 12. 23:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg, a kérdésfeltevés a helyezésben számít.

Különben tényleg, nekem is hamar lement 68% ra, pont a politika és a vallás, meg valláskritika rovatokban, aztán alig változik, vagyis egyre kisebb súllyal esik latba a válasz értékelése, az elején viszont nagyon is.

Szóval más rovatokban tudnak értelmesen is válaszolni, illetve úgy, hogy az nem irritálja az embereket, ez érdekes, azt jelzi, hogy viszonylag értelmes emberek is bizonyos dolgokban meglepően egyedi felfogásra tudnak szert tenni, de egyébként mégsem mindenben eltérő az átlagtól a véleményük.

Ha esetleg nem kerül szóba, akkor meg sem tudja az ember, hogy másképpen, mondhatni szélsőséges véleményt alkot.

Persze a JT-i esetén hamar szóba kerül és akkor nem is titkolják a véleményüket, de mondjuk egy szélsőséges muszlim terroristát nem is lehet egyszerű felderíteni, mert más dolgokban lehet teljesen normális és ha akarja, meg is tudja magát játszani, ha úgy érzi, figyelik.

Egyébként egy emberré válással foglalkozó kérdés kapcsán nézelődtem a neten, és nem válaszoltam ugyan a kérdésre, de érdekes dolgot olvastam, hogy az ember főleg abban különbözik az állatoktól, hogy azok nem tudnak hazudni, az ember meg igen. Ez lehetett az első különbség, vagy ami az elsők között volt az emberré válás kapcsán.

2018. aug. 13. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:

11: Most elgondolkodtam ezen, hogy tényleg nem tudnak-e hazudni.

Tudnak dolgokat tettetni.

És értik is ezt a dolgot, ha más teszi.:)

Írjak példákat?

2018. aug. 13. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
a kutyák nagyon sunyik tudnak lenni, ha tudják, hogy rosszban sántikálnak. az egyik főemlős, akit megtanítottak jelbeszédre (Koko) egyszer hazudott arról, hogy ki tette tönkre a mosdót a ketrecében, és egy kismacskára fogta. szóval nem igaz, hogy az állatok nem tudnak hazudni.
2018. aug. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!