Valami titkos társaságra bízta Németh Sándor (HitGyülekezete) az ATV Stúdiójának "bebútorózását" a karácsonyi (2018) műsorához?
Németh Sándor, Hack Péter és Ruff Tibor kerekasztal-beszélgetést tartottak az ATV stúdiójában karácsonykor ( https://www.youtube.com/watch?v=SvcfLT-K668&t=1083s).
Egy állókép a Stúdióról, a műsorból:
Itt kiemelném a 4 "oszlopot", köztük az ötfiókos bútordarabot, rajta egy nyított könyvvel, a könyv kétoldalán mécsesek (fényforrás), a könyv felett lévő képernyőn a "bethlehemi CSILLAG"-ot, a karácsonyfán az ötágú csillagot, és a két magasabb "oszlopot", amint "tartják" a mennyezetet (az égboltozatot).
Egy titkos társaság "emblémája":
Itt is megtalálhatóak a 4 oszlop, kettó közülük az égboltozatot "tartják", megtalálható az oltár (az ötfiókos bútordarab a Stúdióban), megtalálható a nyított könyv az oltáron, mint a stúdióban a fiókos bútordarabon, gyertyák a könyv kétoldalán, a csillagok vagy a mindentlátó szem a könyv felett, és az ötágú csillag a kép jobb-alsó sarkában, mint az ötágú csillag a fenyőfa tetején a Stúdióban!
Sajnálom a haverjaimat, akik a hitesekhez járnak!
Minderre nem én jöttem rá, hanem a Reveal Hidden Reality honlapján találtam véletlenszerűen, meg az egyik jútyubo-s csatornáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!