Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek létezik Isten?

Szerintetek létezik Isten?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 14:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
9%

"Kizárni persze ettől még nem lehet hogy létezik, de kijelenteni hogy létezik, miközben semmi nem szól emellett, felesleges önámítás."

Szerintem meg vagytok zavarodva:))) Nézd csak az ötös választ. Idézek: "Isten biztos, hogy nem létezik, 100%"

Először egymással bokszoljátok le, hogy mit is akartok :) Még egy kávé:)

Amúgy meg rengeteg minden szól mellette, ahogyan azt sok ezerszer leírtuk már a hasonló kérdéseknél:)

De a kedvetekért : [link]

És a törzsfejlődés lehetetlensége indirekt bizonyítja Istent. Szóval mondjuk úgy, hogy homokba dugva a fejeteket azt üvöltitek, hogy nem létezik világosság:)

2018. máj. 15. 17:58
 12/31 anonim ***** válasza:
72%

11

Mi ateisták nem egy nyáj vagyunk, akik együtt bégetnek, mint ti. Ezt azért tartsd észben.

2018. máj. 15. 18:04
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

Aki pedig a törzsfejlődést tagadja, az más erkölcstelenségre is képes.

Te vagy ugye, 42%-os, csak van egy 46%-os neved is.

2018. máj. 15. 18:25
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem létezik.Azért mert nem értjük a Világegyetem létre jöttét még nem kell egy még bonyolultabb és hatalmasabb valamit időrendileg elé tenni.Ha mégis megtesszük,szintén magyarázatra szorulna a létezése és eredete.

A világban levő rossz és gonosz jelenléte csak annyit árul el,ha létezik is nem etikus (és most hagyjuk a szabad akarat és Sátán kérdéskörét).

2018. máj. 15. 18:43
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem meg vagytok zavarodva:))) Nézd csak az ötös választ. "

Mit nézzek rajta? Nem én írtam. Szerintem itt te zavarodtál össze nagyon...

"De a kedvetekért : [link]

Tényleg azzal akarod bizonyítani az istened létét, hogy olyan filozofikus axiómákra alapozol, amiket önmagukban sem bizonyít semmi?

Csak egy példa a mozgásos istenérvedből:

"Megállapítja, hogy mindazt, ami mozog, valami más mozgatja"

Az egész szöveg erre épül, amit csak így kijelent mint axiómát, és micsoda véletlen, még csak meg sem próbálja alátámasztani, hogy amit állít, miért lenne így.

Legközelebb mielőtt ilyen látványosan felsülnél a bizonyítási kísérleteddel, legalább a bizonyíték definícióját tanuld már meg!

"És a törzsfejlődés lehetetlensége indirekt bizonyítja Istent. "

1. Miért lenne lehetetlen?

2. Ha nem is lenne törzsfejlődés, ettől még miért létezne az istened?

2018. máj. 15. 18:53
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

"Te vagy ugye, 42%-os, csak van egy 46%-os neved is."

Persze hogy ő az, ez a kretén stílus, megspékelve a szokásos üres dumáival (miszerint ő már rég bebizonyított mindent és mindent tud, csak épp a gyakorlatban nem léteznek sehol a bizonyítékai...) elég utánozhatatlan, akárhány reggel is próbálja lejáratni a kereszténység jó hírét.

2018. máj. 15. 19:31
 17/31 Ozmium42 ***** válasza:
80%
Szerintem nem létezik. Már csak azért sem, mert Isten hívei vannak állandóan arra kényszerülve, szorulva, biztatva, hogy konfliktusban álljanak a valósággal, és tagadják, ferdítsék szégyentelenül, ha épp nem őket igazolja.
2018. máj. 15. 19:41
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

"Te vagy ugye, 42%-os, csak van egy 46%-os neved is."

Hihetetlen, hogy hónapok óta ugyanazt csinálja...

2018. máj. 15. 23:05
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
A mi Napistenünk bizony létezik, holnap reggel jönni fog, megnézheted!
2018. máj. 16. 00:16
 20/31 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem.

Ugyanakkor kifejteném aziránti megrökönyödésemet, hogy mélyen le tetszettek pontozni, aki SZERINT csupán igen (1#). (Nem Diótorta Felebarátunk provokatív válaszaira gondoltam)

2018. máj. 16. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!