Miért kellett megszületnem ha mindenki gyűlöl? Miért nem teszi elérhetővé számomra Isten a párkapcsolatot?
Nem gyűlöl mindenki, az emberek többségét nem érdekled. Az embereknek éppen van elég bajuk a saját életükkel, nem foglalkoznak random ismeretlen emberek gyűlöletével. Szóval ezen ne parázz.
Azt mondod, csúnya vagy. Tegyük fel, hogy így is van. Szerinted hány csúnya ember van a világon? Gondolod, hogy mindőjük élete értéktelen, mert ebben az egy szempontban nem érvényesülnek? Annyi dolog van, ami igazolást ad egy emberi élet értelmének, és te éppen arra az egyre figyelsz, amiben hiányt szenvedsz. Én például katasztrofálisan béna vagyok, mindent ősszetörök, folyton megsérülök. Ráadásul baromira rossz a kondícióm is. Ha nekiállnék élsportot űzni, valószínűleg szétfrusztrálna a dolog.
Ne támassz magaddal szemben irreális elvárásokat, mert akkor tuti a kudarcélményre kárhoztatod magad.
Amu a csúnyaságot illeti: van jópár nőismerősöm és kolléganőm, akik hát nem a Vogue címlapjáról léptek le (csúnyák), és mégis kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élnek, gyerekeik vannak. A titok: a férfiakat valójában nem érdeklu annyira a külső, amennyire állítják, vagy a média sugallja. A tiniknél és a fiatal férfiaknál talán igen, de ahogy halad előre az idő, és megtapasztalják, hogy a szépség nem garancia az érzelmi biztonságra (némely jó nők átb*sszák őket, mint szart a palánkon) legtöbbjüknek benő a feje lágya.
Hallgass csak rám "csúnya lány"... :)
Ha nekem személyesen tennéd fel ezt a kérdést, akkor biztosan elkerülnélek.
Ha valami normális pasit szeretnél , akkor a biblia és az isten szavakat sürgősen felejtsd el.
Nekem is küldhetsz egy képet, kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy ronda nő.
De nem ám lepattintasz, hogy már minden ujjadra jutott egy pasi, mert akkor a kardomba dőlök.
:)
Kedves kérdező.
Szomorú, hogy így érzel, hogy egyedül vagy.
És ne haragudj meg amiért ezt írom. De te tudhatod a választ.
Te csak elvársz szeretetet, törődést másoktól, vagy de is adsz?
Szerintem kezdj el mások felé önzetlenül szolgálni és hidd el rengetegen lesznek akik szeretni fognak.
És talán idővel a társad is megtalálod.
A Bibliában sokminden le van irva.
Pl, hogy mindennek rendelt ideje van.
A türelem nagy erény. Fontosabb adni mint kapni. És még sorolhatnám. De talán a legfontosabb amit Jézus mondott "Mindazonáltal ne az legyen amit én akarok, hanem amit Te Atyám."
A lényeg, hogy többet foglalkoznunk mások jólétével mint magunkkal.
Ezzel minden gondunkat bízzuk Rá.
Fel a fejjel és bizz Istenben!
Ilyenkor mindig figyelem, hogy a kérdést feltevő vajon mennyire kapcsolódik be a beszélgetésbe.
Most azt látom, hogy semennyire.
Ez pont elég ahhoz, hogy ne is figyeljenek fel rád.
Biztosan hibás vagy Te magad is a kudarcokban.
Nem várhatod el másoktól, hogy közeledjenek.
Akik kértek fotót, vajon kaptak ?
Ugye, hogy nem ?
Igen, az a baj, hogy én még nem láttam szép vallásos lányt.
Tehát nekünk fiúknak nem jó ilyen gyülekezetbe járni, mert pusztít ott az igénytelenség.
Sajnos a kérdezőnek apácának kell mennie, mese nincs.
A ronda srácok is bomba nőket keresnek. Sajnos ilyen lett a világ, a belső nem számít csak a külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!