Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten miért nem akarta megmuta...

Isten miért nem akarta megmutatni az arcát Mózesnek?

Figyelt kérdés
Ha olyan nagyszerű, és csodálatos arca van, akkor nem hiszem, hogy Mózes meghalt volna az ilyedtségtől. Nem lehet jóval logikusabb magyarázat, hogy egy ember számára ronda volt az arca?

2018. febr. 28. 21:29
1 2
 11/15 Pietrosol ***** válasza:
52%

#9!

Magam nem láttam apróbetüs részt a "senki" után. Tudnál mutatni valamit, ahol a senki mégis valaki lesz? Eddig úgy tudtam, hogy a senki az konkrétan senkit jelent. Köszi!

Vagy ez is olyan, mint a "Ne ölj!"?

2018. márc. 4. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

Pietrosol,

Bocsi, "ilyenkor mi van" helyett "ilyenkor az van" -t akartam. :)

Apróbetü minek kéne? Mint mondtam, János csak egy ember volt, hétköznapi járókelő, mint Te, vagy én, vagy bárki. Tévedni emberi dolog,. nyilván írás közben elfeledkezett arról, hogy a Szentírásban le van írva, hogy Mózes mesterünknek azt mondta az Örökkévaló, hogy "láthatsz engem hátulról, de arcom színe nem látható."

Tehát Mózes mesterünk LÁTTA I-tent, tehát János tévedett, amikor azt írta, hogy "senki". Ilyen 1xű.

2018. márc. 5. 03:59
 13/15 anonim ***** válasza:

10.Hsz!

Eltévedtél!

Ez itt "valláskritika"rovat,és nem "mesekritika"rovat.

2018. márc. 5. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért? Szerinted mi a különbség a kettő között?

2018. márc. 5. 17:30
 15/15 Pietrosol ***** válasza:

#12!

Ja-ja! János téved, meg nálatok itten-ottan hívőknél Jézus is tévedett.

Ugye?

2018. márc. 6. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!