Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Tanúk, miért jártok...

Kedves Tanúk, miért jártok házról házra?

Figyelt kérdés
Értem én azt ,hogy kell hirdetni Isten igéjét,de nem mindenkinek adatott meg az a tálentum,hogy hirdesse az igét.És még valami soha nem gondolkodtok el rajta ,hogy rossz úton jártok ?Láttam 1-2 helyen már tárgyalták ezt a témát ezért nem is feszegetem.Köszönöm a türelmet.

2018. febr. 7. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Mind embergyűlölők vagytok."

"Na ezek vagytok.

Mégis nem szégyen részetekről,hogy ilyen hangnemben beszélgettek?

Na hát nem kell kereszténynek valjátok magatokat,mert aki a bejegyzéseiteket olvassa,úgysem hhiszi.

De remélem ti se hiszitek,mert akkor még nagyobb tévedésben vagytok."

Írod ezt te mint olyan személy aki újjászületett keresztény.

De miért vagyok én embergyűlölő?

Akkor mond el hogy milyen a keresztény ember! Hogy kell viselkedni hogy kereszténynek nézzenek az emberek? Úgy ahogyan te viselkedsz? Te mutatod a példát? Akkor taníts hogy ne legyek esetleges tévedésben!

2018. febr. 18. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:

11.Szégyeld magadat"te egy igazságtalan fráter": nem olvastad a 2 és a 6 bejegyzést,hogy mit irtak?

Már nem egyszer irtam,hogy egy részrehaló igazságtalan,sovény vagy embercsoportokra nézve.

Ha problémád van egy embercsoportal,hogy jössz ahoz,hogy a roszindulatu embercsoport részese legyél.Ezenkivül a multkór velemszembe megpártoltad a keresztes háborút,az inkvizíciót.És még te beszélsz a bibliárol.

Annyi jóindulat nincs benned,hogy az ilyen sziquib írásokat kikerüld,hanem keresed a bejegyzésemet és támadsz,ha az igazak oldalán megírom az észrevételeket.Te erre fel,engemet igazgatsz és nem amazokat,aki azt irja pld."fel kéne robbantani".

Ki vagy te mindenütt a rossz oldal sunyi űgyvédje vagy?

Nem Irod,hogy hová tartozol vallásilag mert tudod, sok hiba van benne és ne tudjak hibát kapni.Az ilyen ember aki szégyeli a hitének hovatartozását,nem meri megnevezni,de turkál a máséba,egy alattomos sunyi és keresi,hgy zavarjon vizet az oldalon.

Azt tudjad,ha valáhol nem volt szükség rád,egyebütt sem lessz,mert a határozatlan szétszortakra ,főleg a rossz oldalt támogatva senki az ilyet nem keresi.

Akkor is meg irom a hibádat ha soha nem tudok a jo oldalon megkeresztelkedni,mert az ilyen embereket nem szeretem aki a bibliát kiforgatja,de még azokat is akik nyugodtan,békésen kutatják azt.

Nem egyszer kértelek meg,hogy a bemegy zésemre ne reagály,és a csendes vizet ne zavard.

Ez nem jelenti azt,hogy állj az én oldalamra,mert nincs szükség rád.

És még a te oldalad sem kedvel mert nem egyszer megcáfoltad a saját bejegyzésedet,bizonytalná tévé az ők hitűket is.

2018. febr. 19. 07:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Szégyeld magadat"te egy igazságtalan fráter": nem olvastad a 2 és a 6 bejegyzést,hogy mit irtak?"

Ideje lenne visszavenned!

- Ezt te írtad a 10. kommentben! "1-7 ig.Mind embergyűlölők vagytok."

- Hát képzeld el hogy az 1-7-ig én is benne vagyok ám! Drága barátom, te vettél bele!

S hogy válaszoljak a kérdésedre: - Nem! Nem olvastam!

A 2-es válaszolónak ezt reagálnám az írására ha már így reám testálod a dolgot!

Íme a hivatalos honlapról egy kis érdekesség, neked is ajánlom a figyelmedbe!

[link]

Figyeld csak meg a keresési találatokat!

Minden egyes évben szinte ugyan abban a hónapban van az adományozással kapcsolatos Őrtorony cikk!

- Nem tudok mondani még egy olyan szervezetet ami vallásos és ilyen módszereket használ. Egyszerűen elképesztő hogy tanulmányozási cikk az adományozás!

A 6-os válaszoló sajnos roppant ellenséges. De ezzel egyébként nem oldana meg semmit hosszútávon! És amit leírt az nem sokban különbözik attól ami napjainkban a világban folyik. De csak hogy te is értsed, ellenzem a dolgot!

"Már nem egyszer irtam,hogy egy részrehaló igazságtalan,sovény vagy embercsoportokra nézve."

Nem vagyok az! Ugyan is korábban el sem olvastam amit írtak. Csak és kizárólag a te írásodra koncentráltam. Ami nem volt nehéz mert annyira egyedi a stílusod hogy nem lehet összetéveszteni senkiével sem. De ha közéjük sorolsz akkor kénytelen vagyok reagálni arra amit írsz! Most is ez történt hiszen: "1-7 ig.Mind embergyűlölők vagytok."

"Ha problémád van egy embercsoportal,hogy jössz ahoz,hogy a roszindulatu embercsoport részese legyél.Ezenkivül a multkór velemszembe megpártoltad a keresztes háborút,az inkvizíciót."

Írja ezt egy olyan ember aki nincs is megkeresztelkedve mint Jehova tanúja. Igen van problémám az Őrtorony szervezettel.

- Csak az a baj hogy te eszt nem vagy képes felfogni.

Mikor írtam én olyat hogy fel kell robbantani az Őrtorony épületeit vagy vagy erőszakosan elhallgattatni a tanúkat?

Ezt miért nem veszed észre? Annyira figyelsz de annyira de annyira és olyan buzgó vagy mint egy szélkerék a 120km/órás szélben. És még is az valahogy nem akad fenn a rostádon hogy én nem írogatok ilyesmiket!

- Viszont amit írok azokat rendszerint nem vagy képes megválaszolni! Szóval akkor miről is beszélsz? Azzal kellene foglalkoznod amit tényleg csinálok és nem azzal amit nem!

"Annyi jóindulat nincs benned,hogy az ilyen sziquib írásokat kikerüld,hanem keresed a bejegyzésemet és támadsz,ha az igazak oldalán megírom az észrevételeket.Te erre fel,engemet igazgatsz és nem amazokat,aki azt irja pld."fel kéne robbantani"."

Akkor újfent felhívom a figyelmedet arra hogy te vettél bele az általad "igazaknak" nevezett csoportba. És újfent mondom azt is hogy nem vagyok benne a csoportban!

Ezt te írtad a 10. kommentben! "1-7 ig.Mind embergyűlölők vagytok."

Puszta matematika! 1 és 7 között képzeld el hogy ott van a 3-as is! És a 3-as kommentet azt én írtam! Feltűnt ez neked? És azt észre vetted hogy te határoztad meg 1-7-ig a határokat?

"Ki vagy te mindenütt a rossz oldal sunyi űgyvédje vagy? "

Találkozzunk személyesen és akkor majd bemutatkozom neked!

"Nem Irod,hogy hová tartozol vallásilag mert tudod, sok hiba van benne és ne tudjak hibát kapni.Az ilyen ember aki szégyeli a hitének hovatartozását,nem meri megnevezni,de turkál a máséba,egy alattomos sunyi és keresi,hgy zavarjon vizet az oldalon."

Találj hibát abban amit írok. Rengeteget írok itt az oldalon, szóval tudsz miből válogatni! Jehova tanúinak tilos más egyházak Istentiszteleteire elmenniük vagy más egyházak által kiadott Biblián alapuló irodalmat olvasniuk. S amíg ez így van teljesen mindegy hogy melyik gyülekezethez tartozom. Azért mert úgy sem jöhet el és győződhet meg róla hogy konkrétan az én gyülekezetemben milyen szokások vannak és milyen tanítások! De én elmehetek Jehova tanúi összejöveteleire bármikor és voltam is.

Megjegyzem te nem tartozol Jehova tanúihoz! Te akkor még is minek számítasz? Hová tartozol?

"Azt tudjad,ha valáhol nem volt szükség rád,egyebütt sem lessz,mert a határozatlan szétszortakra ,főleg a rossz oldalt támogatva senki az ilyet nem keresi."

Köszönöm az aggódásodat! De csak akkor ha valóban őszinte! De had mondjam el neked hogy van szolgálatom a gyülekezetemben nem is csak egy fajta és a testvérek is hívnak sokszor. Hol ez hol amaz miatt! Mindig akad valami.

"Akkor is meg irom a hibádat ha soha nem tudok a jo oldalon megkeresztelkedni,mert az ilyen embereket nem szeretem aki a bibliát kiforgatja,de még azokat is akik nyugodtan,békésen kutatják azt."

Na ebben egyet értünk! Én sem szeretem az ilyen szervezeteket! Az emberekkel nincs bajom. Jehova tanúi között vannak ismerőseim sőt az egyikőjükkel még üzletelni is szoktam. Veszünk egymástól ezt azt! Jó kapcsolatot ápolok velük és mindig köszönök amikor találkozom velük és ők is köszönnek nekem. Annak ellenére hogy nem értünk egyet! Volt hogy vitába szálltak velem nem is egyszer!

"Nem egyszer kértelek meg,hogy a bemegy zésemre ne reagály,és a csendes vizet ne zavard."

Biztos? Mert én ilyesmire nem emlékszem! De újfent emlékeztetnélek rá hogy te soroltál be engemet is. Amíg ezt meg nem tetted addig én nem írtam neked!

"Ez nem jelenti azt,hogy állj az én oldalamra,mert nincs szükség rád."

Na látod ezért nem fogsz te sohasem megkeresztelkedni, mert így gondolkozol! (Nincs szükség rád!) Ha így gondolkozol akkor könnyen lehet hogy rád nem lesz szükség!

Kezdem érteni hogy miért nem keresztelkedhetsz meg! Te nem vagy képes megváltoztatni a gondolkodásodat!

"És még a te oldalad sem kedvel mert nem egyszer megcáfoltad a saját bejegyzésedet,bizonytalná tévé az ők hitűket is."

Te azt hiszed hogy engem érdekel hogy ki kedvel ezen az oldalon vagy ki nem kedvel? Te azt hiszed hogy én a szimpátiára hajtok? Mennyire kicsinyes vagy te? Szerinted ezek a dolgok számítanak?

- Mert szerintem nem ez számít! Ébredj már fel! Én nem vagyok híresség vagy nem tudom hogy mit gondolsz. De bármit is gondolsz azt felejtsd el mert nagyon rosszul gondolod!

2018. febr. 19. 18:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Hitgyülekezetesek:

Mi a véleményetek a 13 bejegyzőről aki az 1-7 ig terjedő bejegyzéseket pártfogolta részben, a tanukkal szembe,miközben az észrevételeimet jogtalanul minősiti.

Meglátásom szerint igazságos kritekát fogtok gyakorolni ahogy ismerlek titeket.

Nem azért kérem ezt a kritikát,hogy mellém áljatok,hanem azért,hogy középre állva mindkét oldalt a 1-7 ig és a 13 az egyik oldal,és a másik oldalt éngemet kiértékelni.

Köszönöm.

2018. febr. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!