Miért tesz Isten "probára" valakit?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 21:57
1/25 anonim válasza:
Mert különben megrengene az igazságos istenről kialakult mémplex egyesek fejében.
2/25 anonim válasza:
Engem egész eddigi életemben a sorsom tett próbára, de kegyetlenül. Néha úgy érzem nem bírom tovább lelkileg. Inkább úgy fogalmaznék Isten ad erőt hozzá, hogy még kihúzott még a pokolból is.
3/25 anonim válasza:
ez egy hülyeség... isten nem létezik miből gondolod hogy isten bármiben is segít? a saját életed te alakítod ki úgy ahogy akarod. ennek semmi köze istenhez mindenki csak beképzeli magának hogy most isten azt akarja akkor k*rva leszek mert ő azt mondja... kicsit gondolkozzatok már el azon hogy milyen hülye hitre pazaroljátok az idődöket..
5/25 anonim válasza:
mert így könnyebben talpra állunk mintha azt mondanánk hogy szerencsétlenek vagyunk
6/25 anonim válasza:
Nem tudom amikor 12 éves koromban egy hatalmas autóbaleset után hírtelen cukorbeteg lettem, azt én akartam? Barom!Mert ugye 12 évesen én irányítottam a saját életemet, de akkor még gyerek voltam.Mindegy mindenki abban hisz, amiben akar, akkor sem fogom Istent káromolni, mert te neked ez a véleményed.
7/25 anonim válasza:
Azért, hogy a hívők másnak tulajdoníthassák a saját életük alakítását, és ne legyen felelősségérzetük.
8/25 anonim válasza:
Mert tudni akarja hogy elég erős-e a hite?
9/25 anonim válasza:
Isten a nehézségek álltal is tud formálni, és akar is formálni. Ha helyesen reagálsz a próbákra, akkor ezek által is növekedhet a hited, ezel is közeleb kerülhetsz Istenhez.
<><
10/25 anonim válasza:
"Amibe nem halsz bele, az erősebbé tesz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!