Erről a két videóról mi a véleményetek?
Nem provokáció a cél!
És személyeskedéssel még senkinek nem lesz igaza!
Kérem csak olyanok válaszoljanak akik tényleg végig is nézték!
https://www.youtube.com/watch?v=K8afdgr8Cl4
https://www.youtube.com/watch?v=C0Nn11xK1EA
Nem látod,hogy már a második ember írja ugyanazt ??
Minek írsz ki kérdést,ha nem fogod fel a választ ?
Annyira akarod hallani,hogy,,jajj annyira igazuk van’’ de ez soha nem fog bekövetkezni,mert ahogy írtam a második ember fszságról beszél.Lárszik,hogy egyáltalán nem érti a témát.De mostmár az is kiderült,hogy te ateista vagy.De még megjegyeznék annyit,hogy nincs olyan,hogy nem hiszel semmiben.Nem feltétlen istenekrôl van itt szó.
Nyugodtan lepontozhatsz,de ez az igazság
"Minek írsz ki kérdést,ha nem fogod fel a választ ? "
Kezdjük ott hogy kiírtam érthetően hogy csak olyanok válaszoljanak akik megnézték mindkét videót!
Akik nem nézték meg minek jönnek trollkodni?
De ember.Nem érted,hogy nem kel ahhoz végignézni a videót,hogy lássam,hogy full hülye az ember ? És tudod mit ? Most csak azért is személyeskedni fogok.Már az arca bugyután nèz ki.Azt se tudja mirôl beszél,ennek ellenére csinált egy 40 perces videót.Nem véletlen van a videó alatt annyi troll komment.Nem lehet komolyan venni.Annyira akar okoskodni,hogy már hülyeségeket mond.Ennyit az emberedrôl.....
Szeretnél még valamire választ kapni ?
"De ember.Nem érted,hogy nem kel ahhoz végignézni a videót,"
Igen ezt ismerem a vallásosokban hogy úgy hisznek el valamit hogy nem is ismerik azt és úgy mondanak valamiről véleményt!
Érdekes felismerés volt mikor vitatkoztam egy vallásos emberrel a bibliáról és kiderült hogy csak felületesen ismeri... de ez már nem egy vallásos embernél tapasztaltam... hogy én ateistaként jobban ismerem a bibliát mint egy vallásos ember.
jajj most meg kiforgatom szavaidat :/
Még mindig várom azok véleményét akik végignézték!
"Na hát a keresztény vallásban biztos hogy nem...
Ahhoz képest a bibliában rengeteg a női diszkrimináció!
És istent se véletlen ábrázolják férfinak..."
A Viskó című filmben pl. egy kövérkés fekete nő alakította Istent. :D De annak, hogy a képzőművészetekben vagy filmekben milyen neműnek ábrázolják Istent semmi jelentősége. Istennek ugyanis nincs neme. Isten lélek, nincs teste, hogy neme legyen.
Egyébként a Bilia sok kiemelkedő, erős és fontos nőt megemlít, pl. Eszter, Judit, Debóra, Ráháb, vagy épp Mária. Jézus mindenig tisztelettel beszélt a nőkkel, soha nem nézte le, vagy tekintette őket másodrendűnek, hiszen a tanítvanyai közt is voltak nők.
Aztán pl. a katolikusok, akik tisztelik Máriát, szerinted hímsoviniszták?? Vagy, ott vannak a női szentek, köztük Jeanne d'Arc, aki konkrétan férfi ruhát hordott.
Ennyit arról, hogy a keresztények elnyomják a nőket. 😃
1. videó:
Egyetlen pozitívuma, hogy nem volt túl hosszú. Egyébként számtalan csúsztatással van tele. Külön poénos volt a végén az a vád, hogy a vallások és a vallásos emberek szörnyen ítélkezőek. A 8 perc arról szólt, hogy ő ítélkezett a vallások és vallásosak felett.
2. videó
40 perc tömény agymenés. Kíváncsi lennék a csóka végzettségére, nem nézek ki belőle túl sokat. Nem tudtam végig nézni ezt az elmebeteget (bátran használom rá, ő is használta a videoban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!