Az a sok tudós, aki állítólag mind a 6 napos teremtésben és 6000 éves Földben hisz, tudós létükre miért nem tudott felmutatni egyetlen tanulmányt sem, ami cáfolná a Föld valós korát vagy a törzsfejlődést?
"Tehát akkor mégis van felosztása az evolúciónak"
"Az evolúció természetesen egy és oszthatatlan. "
"De tessék, segítek eg kicsit, hogy legalább a fogalomzavaroddal kezdjünk valamit!
Itt van pl ez a linked:
Ez nem tanulmány"
Egyetértünk. Ezért nem is írtam, hogy tanulmány:))) Te haver, szívsz valamit?
"Ilyet pedig egyetlen egyet sem tudott még egyetlen kreacionista tudós sem felmutatni, pedig tudósként illene tisztában lenniük azzal, hogy a tudományos körökben ez milyen alapvető. "
De, linkeltem egy könyvet, az tele van ilyenekkel:)))
"Egyetértünk. Ezért nem is írtam, hogy tanulmány:))) Te haver, szívsz valamit? "
Újabb hazugság.
Idézet tőled:
"És idéztem a tanulmányokat, amelyekben felosztották."
"De, linkeltem egy könyvet, az tele van ilyenekkel"
Tudományos tanulmányok nem jelennek meg könyvekben. A könyvek alapulnak a tanulmányokon. Vagy nem...
Ennyi idő alatt sem siekrült felfogni?
""Az evolúció természetesen egy és oszthatatlan. ""
Boruljunk le az evolúció előtt:)))))
"Boruljunk le az evolúció előtt"
Majd írj, ha már túlvagy az ovis korszakodon!
"Az evolúció természetesen egy és oszthatatlan. "
Ebből jól látszik a zavar a törzsfejlődés körül. Azt írják, hogy egy és oszthatatlan, majd felosztják:)))))))
""Boruljunk le az evolúció előtt"
Majd írj, ha már túlvagy az ovis korszakodon!"
Akkor a többit beláttad. Már megérte
"Ebből jól látszik a zavar a törzsfejlődés körül. Azt írják, hogy egy és oszthatatlan, majd felosztják"
Csakhogy nem osztották fel.
"Az evolúció természetesen egy és oszthatatlan. A biológusok azért használják a makro-, és mikroevolúció szakkifejezéseket, hogy könnyebb legyen eligazodni az evolúciós mintázatok és folyamatok hatalmas tárházában."
Ha két ilyen egyszrű mondatot nem bírsz értelmezni, kérj segítséget a nyelvtantanárodtól! Két eltérő vizsgálati megközelítés, de ugyanaz az egyetlen evolúció, amit senki nem osztott fel.
De csak röviden összefoglalva, hogy haladjunk valamerre!
A kérdésben tanulmányt kértem, erre linkeltél könyvet, ami nem tanulmány, linkeltél cikkeket, amik nem tanulmányok.
Azaz ugyanott járunk, mint a legelején. Nevezetesen:
Az a sok tudós, aki állítólag mind a 6 napos teremtésben és 6000 éves Földben hisz, tudós létükre miért nem tudott felmutatni egyetlen tanulmányt sem, ami cáfolná a Föld valós korát vagy a törzsfejlődést?
Mostmár jó lenne egy olyan válaszoló is akinek sikerül értelmezni a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!