Isten miért irtotta ki szinte az embert az özönvízkor?
Süttürüttü, nekem is van egy videóm, hosszú, de nem beszél fölöslegesen, tényeket, és rendes ész érveket hoz:
Tényeket? Hovind? :D Rendesen érvel? Csak mellébeszél, féligazságokkal operál, hazudozik, csúsztat folyamatosan.
Az előadást 2:46-ig voltam képes hallgatni. Amikor azt mondja, hogy "Sokan tanulmányozták az elméletemet az elmúlt 16 évben, de még senki nem talált benne súlyos hibát."
Tudod, téged lehet, hogy meg tud vezetni ez az ipse, mert nincs elegendő ismereted a természetről ahhoz, hogy meglásd a csúsztatásait, hazugságait. De amint olyan körökbe kerül ez a fickó, ahol hozzáértőkkel kellene megvitatni a dolgot, úgy szétkapják mint foxi a lábtörlőt :D
Szóval az idézett sor egy ordas nagy hazugság, az elmúlt 16 (vagy most már jóval több) évben elég sokszor kapták szét a "Hovind-elméletet" a kutatók, egyetemi tanárok. Hovind meg égett mint a Reichstag, és fülés-farkát behúzva oldalgott el a vitákról. Úgy hogy az utóbbi jópár évben már kerüli a valóban tudományos vitákat mint a tüzet, nem is tart előadásokat hozzáértők körében, csak laikusok előtt, mert őket még hasba tudja akasztani a mondókájával.
(Ráadásul tudományos körökben még csak elméletnek sem nevezhető a kitalációja, legfeljebb hipotézisnek, mert semmi objektív bizonyíték sincs a kezében, amivel alá tudná támasztani a hipotéziseit.)
Szeretem, mikor arról az emberről Ateisták úgy beszélnek, mint akit könnyen megtudnának cáfolni. Lehetőség van rá: 1. kimész hozzá és személyesen
2. skypeon keresztül otthon ülve vagy írásban ugyan úgy.
Lehet válogatni kedves Süttürüttü, csak nyelvtudás kérdése.
Balihun!
Te úgy gondolod, hogy mindenkinek külön kell őt megcáfolni?
Idáig az a 15 ember, aki megcáfolta, nem volt elég?
Balinhun, te írsz itt, azért válaszolok neked.
Ne is zavarjon, hogy már sokszor leírtam jól a neved, csak most tévesztettem el.
Ami pedig a cáfolatokat illeti, az természetesen arról szólt, hogy tudósok cáfolják meg őt, nem itteni amatőrök... tudod, nem mindegy. Nyilvánosan, sok néző előtt, és hápogni sem tudott a végére. Az, hogy utána azt hazudja, hogy ez meg sem történt, csak azt mutatja, hogy milyen vastag bőr van a képén.
De nehogy véletlenül megnézz egy ilyen videót, mert még a végére elveszíted a meggyőződésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!