Isten miért irtotta ki szinte az embert az özönvízkor?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 13:54
2/39 A kérdező kommentje:
És ez a megoldás? :D
2018-ban nem így állnak már a dolgokhoz maguk az emberek se.
2018. jan. 14. 13:59
3/39 anonim válasza:
Nana, azért álljon meg a fáklyásmenet. A Biblia csak a "bibliai" földrajzi területeket ismeri, a többi földrészt nem, tehát az ott történtekről nem beszél.
4/39 A kérdező kommentje:
Igazad van, így mindjárt más.:D
2018. jan. 14. 14:21
5/39 anonim válasza:
Legközelebb írd ki a kérdésnél, hogy nem a Biblia érdekel, csak szórakozol, akkor nem pazarlom rád az időt. Köszi!
6/39 A kérdező kommentje:
Miért?
Volt özönvíz vagy sem?
Volt.
Haltak meg emberek?
Igen.
Akkor most miről beszélünk?
2018. jan. 14. 14:43
7/39 anonim válasza:
A választ megkaptad. Hogy te miről beszélsz, vagy miről akarsz beszélni, nem igazán derül derül ki. Leginkább az látszik, hogy unatkozol.
8/39 A kérdező kommentje:
Jó, de ezért miért kellett kiirtani az ott lévőket?
2018. jan. 14. 15:07
9/39 anonim válasza:
Mert bűnösek voltak, mért végzik ki az embereket az ISIS tagjai?
10/39 anonim válasza:
"Nana, azért álljon meg a fáklyásmenet. A Biblia csak a "bibliai" földrajzi területeket ismeri, a többi földrészt nem, tehát az ott történtekről nem beszél."
:D Ez viccnek nagyon jó, de ezt ugye nem komolyan írtad ide le. Ha én nem beszélek olyan benszülöttekről akikről nem érdemes tudni, mert felesleges, mert tudjuk, hogy ott vannak azok a benszülött népek, akkor nincsenek ott azok benszülött népek? Nem léteznek, csak mert én nem beszéltem róluk illetve nem írtam le őket egy könyvembe/naplómba, ha felfedező vagyok? Ne csináljuk már ezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!