Könnyebb lenne számodra meggyilkolnod valakit, ha tudnád, hogy az istened támogat ebben?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 13:21
1/19 anonim válasza:
Nem, plusz nyírja ki ő ha annyira akarja, ne engem csicskáztasson.
2/19 anonim válasza:
Régebben itt GYK-n volt egy kérdés... a kérdező nem értette, hogy miért nem bűnöznek, gyilkolnak azok, akik nem hisznek istenben... mert ő gyilkolna, ha nem félne istentől.
3/19 anonim válasza:
Otthagynám azt az istent, aki ilyet várna tőlem
4/19 A kérdező kommentje:
# 3
A biblia szerint isten elvárt ilyeneket pár embertől és isten több embert ölt meg mint a sátán...
2018. jan. 13. 13:58
5/19 anonim válasza:
Nem. Nem azert nem gyilkolok meg senkit, mert ez a torveny vagy mert tiltja a vallasom. Meg egy csirket se tudnek bantani, egyszeruen hamarabb pusztulnek bele, minthogy megoljek valakit. Foleg, ha latod a szemet. Ahhoz nagyon el kene boruljon az agyam.
6/19 anonim válasza:
"A biblia szerint isten elvárt ilyeneket pár embertől és isten több embert ölt meg mint a sátán..."
Igen. És?
7/19 A kérdező kommentje:
# 6
Milyen is isten az ilyen?És valaki egy ilyen elmeháborodott istenséghez imádkozik és kéri a segítséget meg imádják és szeretik a gyilkos urukat! XD
2018. jan. 13. 14:13
8/19 anonim válasza:
"Milyen is isten az ilyen?És valaki egy ilyen elmeháborodott istenséghez imádkozik és kéri a segítséget meg imádják és szeretik a gyilkos urukat! XD"
Az ő dolguk. Ki vagyok én, hogy ítélkezzek?
9/19 anonim válasza:
Honnan tudnám, hogy támogat ebben az istenem?
10/19 anonim válasza:
Nincs istenem, tudnék embert ölni ha muszáj, pl.egy terroristát nagyon szívesen megölnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!