Mi a véleményetek Isten szaváról?
"Kérdező, a Jel 14:7 az Istent azonositja be, nem azt, hogy Jézus mi szerint ítéli meg az embert."
Ján 5:22 Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta;
"Ez már a milliomodik bemagolt szöveg, "
Mondja ezt az, aki saját gondolatok híján csak egy mesekönyvet idézget :D
"Ján 5:22 Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta;"
Ez bizonyítja, hogy Jézus a szerint ítél, hogy ki mit hisz a teremtésről?
Nem érdekel az evolució képzelgése meg meséi.
A vallás kategóriában kérdeztem és nem a természettudomány, meg a valláskritika kategóriában.
"Nem érdekel az evolució képzelgése meg meséi. "
Akkor olvasd el a saját kérdésed leírását! Fail :DDD
"Érdekes, hogy egyáltalán nem érdekel az evolúciós elmélet, és természettudományos összefüggései, de mégis arról kérdezel a kérdésedben... érdekes, érdekes."
Igen a vallás kategoriában nem érdekel, az a természettudomány,kategoria nem de?:)
""a kérdező kérdéséhez" - Mi ez az E/3? Elfelejtettél átjelentkezni a másik regre? :D""
A gyakori kérdések szabájaira utaltam de ugy látszik hogy a trollokat nem érdekli.
"Ha valaki sok accounttal trollkodik és provokálja az embereket, előbb utóbb belezavarodik."
Nem nyert!
""Nem érdekel az evolució képzelgése meg meséi. "
Akkor olvasd el a saját kérdésed leírását! Fail :DDD""
Már ahogy emlitettem a valláskategóriában tettem fel a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!