Számos kommunista országban volt tiltott a fogamzásgátlás. A katolikus egyház tiltja a fogamzásgátlást. Ennek van valami tanulsága?
"a vallasok kovetelte emberaldozat joval nagyobb: "
- igen,szerinted
Mert milyen szorzóval veszed az anyós miatt koncepciós perben elégetett másfél "boszorkányt"?
Mert mindeközben a vallásellenes, materialista, kommunista ESZMÉK áldozatainak száma 100 millióra tehető - és ez csak a halálos áldozatok száma és - horribile dictu!- nem kétezer év alatt,
hanem MINDÖSSZE 100 ÉV ALATT ! ! !
Jaj, nem kell ez, marhára nem érdekel ez, hogy itt ezen a szerencsétlen gyakorin
"sajat magad tuntesd fel jobb fenybem"
Nem csak itt, máshol sem érdekel.
TÉNYEKET ÍRTAM, te majom, ott a kommunizmus fekete könyve!
100 év tényeit.
"nem minden ateista kommumista " - hát nem is mondtam ilyet.
A kommunista eszme viszont ATEISTA és vallásüldöző.
És kitermelt magából ilyen lényeket, mint például te és a kérdező. Már három generáció nevelkedett ebben a szörnyű téveszmében.
De különben nem érdekel, maradjatok ilyen zombik. Viszlát!
Sajnálom, hogy nem érzed hozzászólásomban az iróniát. Ebben nem tudok neked segíteni, észt senkinek sem adhatok.
A hasonlatom pont annyira jó volt és releváns, mint a kérdező kiírása. Nem hinném, hogy megbántottam bármelyik ateistát is, akinek van egy alapvető intelligenciája, láthatta, hogy miért írtam és mire célzok.
Igen, nagyon fontos tanulsága van. Rengeteg ember akad, aki összefüggést próbál találni egymástól független dolgok között. E cél érdekében eget földet megmozgat, hogy valami felszínes analógiát, hasonlóságot, bármit találjon. Aztán boldog.
Nemcsak szexuális, sok más téren i ismert ez a jelenség. Gyökere mindnek azonos, a butaság. Jellemzője még, hogy képes artikulátlan viselkedésre, ha valaki nem ért egyet vele. Így képernyőn át, csak a mocskolódásban nyilvánul meg, szemtől szemben a tettlegesség sem kizárt.
Kedves kérdező!
Javaslom ne csak az ateista blogok agymosása alapján szemléld a világot, hanem nézd meg a másik oldalt is. Talán egy kicsit objektivebb képet kaphatsz a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!