Nem féltek, hogy a pokolba kerültök?
emánuel13!
Az ilyen "Gyökerektől" nem nőnek a fák...
" emánuel13!
Az ilyen "Gyökerektől" nem nőnek a fák..."
NE írjatok már ilyet. Megint beletörölnek!
A #29-essulyosan vallaskarosult:) mindent el akar hinni mert gyenge ember, orok elet menyorszag reinkarnacio, mindent halmozh megnyugtassa a kis lelket.
Kozbem olyan idiotasagokat ir mint "karmikus betegseg" ezen sirok is:D lassuk vajon az Egeszsegugyi vilagszervezetnek higyek a temabam v egyvallaskarosult csavonak agyk-rol:O szerintemmaradok a WHO-nal..
Erdekes egyebkent h az egeszsegugyi vilagszervezet nem foglalkozik karmikus betegsegekkel:D vajon miert xD
"#29, te most keresztény vagy, vagy valami ezoterikus? Mert emlegeted a karmát, de Jézust is..."
Vannak olyan "egyházak", akik a bibliából csak pl. János evangéliumát fogadják el. Jézust nem a bibliai Istennek tekintik, hanem csak valamiféle fényhozónak, megvilágosultnak, stb...
Az ezotéria egy fajtájára is jellemző, de pl. a Church of God is ilyesmi
Kedves kérdező: Református valláshoz tartozók. Újjászületett Hitbeli Isten hívő keresztény ember vagyok.
3 évvel ezelőtt lettem igazán hívő ember.
Fiú vagyok 20 éves vagyok.
Hiszek Istenben és át éreztem magamban a szellememben Isten Szeretetét. Ezért hiszek benne mert szeret és hiszek a Megváltó Krisztusban így tudom hogy a Megváltó Krisztus magához vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!