Sátán, vagy Isten ölt meg több embert a biblia leírása szerint?
érdekes kérdés...nem bizonyított hogy bármelyikük is létezne, de a nevükben már sok embert megöltek.
Amennyire én tudom isten nevében jóval több embert....
a Bibliai leírást nem tudom, de a Történelmet igen.
a Biblia tüzetesen kijelenti, hogy a bűn által került be a halál az emberek körébe...ha nem lenne bűn egyáltalán az egyének "lelkében", akkor képtelenek lennének meghalni...innentől pedig szépen ki lehet következtetni...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Isten és Sátán emberölései a bibliában képen
A sátánnak csak az elmúlt 40 évben kb 1 milliárd meg nem született babát áldoztak. De erről is emberek tehetnek, meg arról is, amit Istenre akarnak fogni.
De az összes háborúban is kb 1 milliárd ember halt meg összesen a történelem során eddig, bár erről is csak a döntéshozó emberek tehetnek.
Az covid oltások lesz a legnagyobb halálozási szám, az emberiség 1/3-a, ha elfogadjuk, a covid oltások az apokalipszisbeli bélyeg. Ezt az Írás szerint az ördög és közvetlen csatlósai intézik, de mindenki maga dönt(ött) róla, hogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!