A Pápa miért jár páncélozott autóval és miért van akkora védelme, mint az Amerikai Elnöknek?
"Hát pedig a pápának kutya kötelessége lenne eldobni a szupervédelmét, ha TÉNYLEG hisz. "
Jaj mekkora troll hozzászólás ez is! (vagy tudatlan?) Miben is hisz a pápa?
" Miben is hisz a pápa?"
Úgy sejtem, ebben a katolikusok sem mindig teljesen biztosak.
Abban mindenesetre aligha hisz, hogy vele, a földi helytartójával különbséget tesz a többi emberhez képest.
Annak, h a pápa páncélozott autóval jár, csak egy oka van: olcsóbb fenntartani egy ilyen kocsit, mint hetente-havonta összehívni a pápaválasztó bíborosokat, ha a pápát megölnék, ugye.
Amúgy bíborosból sincs olyan sok, hamar elfogynának. Legjobb tudomásom szerint egyikük se golyóálló, és nem okvetlenül akarnak már most a Teremtő színe elé kerülni.
"Jézus sem ugrott le a templom tornyából, mikor erre kérte Sátán, hiszen az angyalok úgyis segítségére sietnek és megmentik, nem?"
Pontosan erről van szó!
A kereszten is hagyta, hogy megfeszítsék, pedig mibe került volna neki, hogy másképpen történjék.
A zsidóknak bezzeg segít?
Saját fiának, meg az utána következő első embernek meg nem?
Hogy is van ez?
Lehet, hogy a zsidók megérdemelték, hiszen őket egy csomószor megsegíti a Biblia szerint a keresztények meg talán nem is érdemlik meg, mert rájuk sem hederít.
Talán igaz a vicc, amikor a rabbi elküldi a fiát Izraelbe, de az keresztényként tér meg.
Ahogy imádkozik a rabbi az Istenhez és kéri, mondja meg, mit tegyen, megszólal egy hang:
- én is elküldtem a fiam Izraelbe és keresztény lett... -
Ha a kérdezőnek nem tetszik a válaszom akkor törölteti?
Szólásszabadság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!