A Pápa miért jár páncélozott autóval és miért van akkora védelme, mint az Amerikai Elnöknek?
Isten nincs fizikailag. A lélek védelme a feladata. Elvileg. Én magam nem vagyok hívő.
És a pápa is tudja, hogy Isten nem fogja megvédeni egy "eltévedt embertől", főleg ilyen valláskonfliktusos korban :)
testi fizikai vedelmet Isten mar nem nyujt miota az emberek ennyire elfordultak Tole
de szellmet igy is megmenti minden jo embernek
Ismered a régi viccet, amikor a falut elönti az árvíz és a pap kiül a templomtoronyra...
Jön egy mentőcsónak, felajánlja, hogy elviszi. A pap visszautasítja, mondván hogy őt majd Isten megmenti. Jön a következő mentőcsónak, ugyanezzel az indokkal ismét elutasítja a pap a segítséget.
Végül a templom tornyát is eléri a vízszint, a pap sodródik a víz felszínén. Arra jön egy mentőhelikopter túlélők után kutatva, de a pap ragaszkodik hozzá, hogy Isten nemsokára megmenti, nem kell neki segítség. Végül megfullad.
A Mennyben számonkéri Istent, hogy miért nem segített rajta. Isten így válaszol: "Hát de küldtem neked két csónakot meg egy helikoptert!".
"Mitől fél? Hiszen, hisz Istenben. Akkor Isten majd megvédi, mert ő az egyház feje "isten helytartója" állításuk szerint. Ja igen, de Istennek nincs helytartója. :)"
Ne kísértsd a te Istened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!