Ateisták, szerintetek mi értelme az életnek?
#2 de mi? >>> #1 alapjan az ateistat nem is erdekli az sem ha nincs ertelme
a hivoknek az az ertelme hogy helyes elettel halaluk utan tulvilagi gyonyor a jutalmuk orokre
ateista ha se kovetkezo eletben se tulvilagban nem hisz akkor semmit nem kap az eleteert
a gyermekeit nem o kapta hiszen o mar halott es sosem lassa oket a mennybol
igy akarmilyen ertelmesenbis elt halala utan nincs semmi
egesz megkivantam ilyen ateista lenni aki a nirvananal is tokeletesebb megsemmisulesre vagyik :P
# 4
Ateista vagyok, nem vágyok semmi ilyenre. Utálom, hogy meg fogok halni és utána semmit nem érzek. De sajnos ez az igazság...
4-es
Hát figyelj, tudom én, hogy az életnek semmi értelme nekünk ateistáknak se..
De a hívők egész életükben egy nemlétező dologban hisznek, imádkoznak stb. Haláluk után semmi nincs..
Tehát egy semminek szentelik az életüket..
Én ateistaként azt mondom h nincs értelme az életnek.
Ha van is azt csak a saját életünkben tapasztalhatjuk meg, ha azt csináljuk amit szeretünk..
A tudományokat is fel tudom hozni, mert talán minden tudós tesz valami keveset aztán így idővel kialakul a világról szerzett tudásunk..
Nagyjából pontosan az, ami a vallásosaknak.
(A vallást ki lehet venni a képből, mert annak nincs értelme)
onmagaddal azonositod a hivoket is nem ok (mi, en) nem a semmiben hiszunk hanem Istenben
ez csak szamotokra nem letezik, szamunkra pedig a semmi nem letezik
igy nem vagyunk kisegitve, ezert van az ellentet
perzse rengeteg tipusa van az ateizmusnak Isten alatt en (es a keresztenyek) a tulvilagot is ertik
vagyis isten nem csak egy tehetetlen babu az emberek kezdben aki nem tud jutalmul orokeletet adni helyes eletert
#7 ez igy nagyon erthetetlen
vagyis ertelmetlen...
mi nem vilagos azon hogy ertelmet veszti az egyszeri elet? onmagaban tekintve mindegy hogy leelte az eletet e vagy sem
bar legalabb ilyen szempontbol onzetken volt mert nem erdekelte hogy semmive fog valni megis eletevel masoknak segitett
igy ilyen szempontbol valoban ugyan az az ertelme
csak a megfogalmazasod ertelmetlen es az is hogy a vallas ertelmetlen lenne, hogy az emberek hogy hasznaljak ki maguk kedvere a vallasokat az nem Isten bune, emberi valasztase
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!