Vannak itt hithű katolikusok? Privátban szeretnék pár kérdést feltenni.
Nem hittérítés a célom, csulán az, hogy megismerkedjek egy katolikus nézôpontjával. Én ateista vagyok.
Elôre is köszönöm!
Írj.
Értelmes vitában bármikor benne vagyok:)
Ez az oldal arra szolgál, hogy nyilvánosan feltegyünk kérdéseket, majd azokat nyilvánosan meg is válaszoljanak... használjuk rendeltetésszerűen az oldalt. :)
Nikodémusra emlékeztet ez a kérdésed. Nézz utána, ki volt ő és mit tett. :)
elrejtetted a nick neved, eleve lehet olyat adtal meg amirol senki fel nem ismer
ha te valakinek visszairsz privatban az mar tudni fogja a nick nevedet igy ha ettol felsz rosszabbul jarsz a privattal mivel privatban kerdezel, erted ...
sok eszement kerdes van gyakorin igy nem kell szegyelned semmit se (kerdes feltevessel)
Szia!
Gyakorló rk. vagyok.
Nyugodtan írj privátban. Várom.
Szép napot!
Sziasztok! Sajnos beteg lettem külföldon, a LapTop pedig nincs itt, egyszerûen nincs erôm semmihez, de mivel látom, hogy dol vâlasz érkezett, ezêrt szeretném bemásolni a privát üzenetem.
Szia! Elôsször is szeretném megköszönni a válaszod.
Tehát térjünk is a lényegre, ami nem abból áll, hogy vitázunk, csupán meg szeretném ismerni egy vallásos nézôpontját.
1. kérdés: Miért pont eme vallást válassza egy olyan ember aki meg szeretné találni a hitét?
2. kérdés: Mi a véleményed errôl az álláspontról; Egy Isten van a világon, csupán minden vallâsban más a ‘neve’.
3. kérdés: Miért szent hely egy templom? Hiszen ezt is az ember épîtette. Számomra az sokkal elfogadhatóbb lenne, ha például oda építettek volna templomot, ahol valamiféle csoda történt. (Pl.:Egy szentté avatott ember születésének, halálának a helyszíne.)
4. kérdés: Miért kell az egyháznak adakozni?
5. kérdés: Mi a véleményed azokról, akik a saját vallásukat megpróbálják másokra rábeszélni?
Köszi a válaszaid elôrre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!