Evolució tagadók, keresztények. Mi az az ok vagy okozat amiért nem fogadjátok el az evoluciót?
Kedves kérdező.
Erről már van néhány kérdés itt a gyakorin.
Szerintem keresd meg és olvasd el a hozzá szokásokat pró és kontra.
Ha azután is feszül benned a témával kapcsolatban kérdés szerintem azt kérdezd meg.
Szép napot.
"Most komolyan nem tudtok jobbat kitalálni, mint a földön kúszó-mászó állatok voltunk pár millió evvel ezelőtt?"
ezek bizonyított tények, te egy olyan könyvből emlegetsz példát a teremtésre ami 6000 éves maximum (jó fej vagyok bőven számoltam) a fosszíliák több millió-milliárd évesek
ezek kézzel fogható tények, nincs mit szépíteni rajta, ha nem tudod elfogadni a tényeket hogy várhatod mástól hogy egy földtörténeti értelemben vett fél másodperces tényeket mellőző könyvnek bedőljünk ?
""" "Most komolyan nem tudtok jobbat kitalálni, mint a földön kúszó-mászó állatok voltunk pár millió evvel ezelőtt?"
ezek bizonyított tények,"""
Ezt te is egy könyvbe vagy máshol olvastad mert hogy te semmiféleképpen nem tudnád bebizonyitani.
a fosszíliák több millió-milliárd évesek
természettudományi múzeum? saját szemeddel láthatod
ahhoz képest hogy csak vallási fanatikusok válaszára vagy kíváncsi eléggé zavarhatnak a tények ha 2X is reagálsz cáfolni próbálva azt a tényt amit nem akarsz elfogadni mert szemben áll a vallási dogmáiddal
"a fosszíliák több millió-milliárd évesek
természettudományi múzeum? saját szemeddel láthatod"
Te se senki nem láthatja saját szemével hogy több milliárd éves, csak hiheti rolla, és annak a szavának aki megvizsgálta.
Láttam én már sokmindent a saját szememmel de lényegtelen.
"ahhoz képest hogy csak vallási fanatikusok válaszára vagy kíváncsi eléggé zavarhatnak a tények ha 2X is reagálsz cáfolni próbálva azt a tényt amit nem akarsz elfogadni mert szemben áll a vallási dogmáiddal"
Ha érintett vagy a feltett kérdésben, válaszolj és ne tegyél megjegyzéseket velem szemben.
Semmi közöd hogy mit fogadok el vagy mit nem hogy vallási dogmákkal van tele a fejem vagy sem.
Tényeket nem szokásom cáfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!