Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kiket neveznek biznisz kereszt...

Kiket neveznek biznisz keresztényeknek?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 11:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Értem én, ezt a hosszú írást lerövidítve valahogy így lehet érteni.

Mi katolikusok nem a sátánt követjük, amit a pápai hatalom testesít meg, hanem ilyen jóhiszemű, becsapott együgyűek vagyunk sajnos. Meg a Bibliát mi nem olvashatjuk, minek is olvasnánk, ha úgy is latin nyelvű.

Andreas Helwig pedig megfejtette a nagy semmit, kb Dan Brown szintjén állt meg. Kreált egy titulust ami sose létezett, majd ebből egetrengető következtetéseket vont le.

Nálatok nem kell fizetni semmiért sem, csak a jövedelem 10%-át, mi az a mai világban. Nálunk meg nem kell tizedet fizetni, de a kántornak szoktak adni pár ezer forintot a temetésen. Biztos földhöz vág az a pár ezer forint az akár több százezerre rúgó temetési költségek mellett.

2017. ápr. 26. 23:20
 22/24 követ62 ***** válasza:

Higgy és gondolj amit akarsz. Jézus így mondaná: "Legyen a te hited szerint."

De ne nagyon lepődj meg, ha kissé másként lesz mit képzeled!

Amúgy egy plébániát takarítok maszekban, tudom hogy mennek a dolgok. Bocs.

Nem tudod, hogy már létezik magyar fordítású katolikus Szentírás? (És nem latin)

Én is azt használom. Nagyon jó fordítás.

És még nem hallottad, hogy a klérus arra biztatja a híveket, hogy olvassák?

Ejnye nem jársz templomba?

De azért még mindig azt sugalják, hogy csak ők tudják magyarázni a híveknek. Nem én gondolloak együgyünek, hanem ők.

"MERT TE NEM ÉRTHETED AZ ÍRÁST CSAK ŐK." (Ezt akarják bemesélni)

Szerencsére ott hagytam őket és rájöttem, hogy NINCS IGAZUK.

2017. ápr. 26. 23:39
 23/24 anonim ***** válasza:

Katolikusok Bibliát fordítanak? Mivé lesz a világ, lehet ki is lépek....

Az pedig, hogy mindenki maga értelmez az Írást, láthatjuk mihez vezet; szekták százezerszám a világban, mind tévedhetetlenül állítja az örök igazságokat (Egyre messzebb viszi az embereket Krisztus akaratától, hogy majd egy nyáj lesz és egy pásztor.). A katolikusok és ortodoxok legalább következetesek, ugyan azt vallják immár 2000 éve.

2017. ápr. 27. 00:10
 24/24 követ62 ***** válasza:

Na ja. Következetesek. Következetesen tanítják a hamisat.

Nem elég, hogy kényük kedvük szerint megmásítják Isten szavát meg bele visznek pogány hagyományokat is. Pedig Jézus a hagyományok legnagyobb ellensége volt.

Mt.7:5-9, 15:1-9.

De Isten nem ember, hogy hazudjon. I.Móz.23:19, Zsid.6:18.

A Bibliát NEM KELL az embereknek értelmeznie, mert önmagát magyarázza.

Istennek nincs szüksége okoskodo emberekre.

Majd Ő meg magyarázza a saját szavát.

Csak tudni kell kellő alázattal hozzá fordulni.

Úgy, hogy csak hajrá az elhagyáshoz!

2017. ápr. 27. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!