"LOL :D Behe meg a természettudomány xD Kábé annyira természettudományos, mint amennyire Dawkins Istenhívő :D"
Azért én jobban hiszek egy biokémikusnak, mint egy megbolondult Isten-gyűlölőnek, akármennyire erőlteted azt az ideges mosolyt. Zsák és a foltja ...
9# az állami támogatástól hogy kerültél a tagi támogatásig? Amúgy meg azok kapnak, akik fenntartanak olyan intézményt, amely a lakosság segítségére van, ilyen pl iskola, óvoda, öregek otthona, anyaotthon, stb. Ha az adventista egyház ilyen módon nem segíti az embereket, akkor ne várjon támogatást.
Amúgy jól tudom miket hazudnak az egyházon belül a többi felekezetről, és azt vallom, hogy ennyi rosszindulatúságot csak az hisz el, aki saját maga is ilyen belül.
Tessék szeretni az embereket és máris lesz támogatás. De amíg csak önmagatokat imádjátok, addig ne várjatok semmit.
14.Hsz!
Van iskolánk,és öregotthonaink,segélyszervezeteink.
Ez jó hír? Hol és mennyi? Nem csak azokat kell támogatni, akik szombatot tartanak, Jézus sem volt személyválogató.
Van annyi nektek, mint az általatok annyira gyűlölt katolikus egyháznak?
Ez,tipikus projekció(kivetítés)!
Azért,mert te gyűlölöd az adventistákat,ne gondold,hogy az adventisták is gyűlölik a katolikusokat!
Pedig amennyire ezen a fórumon látom, még a jehovások vagy hitgülyisek is sokkal kevésbé agresszívek a katolikusokkal szemben.
Eddig csak adventistától hallottam, hogy a katolikusok a sátánt követik Krisztus helyett.
"Pedig amennyire ezen a fórumon látom, még a jehovások vagy hitgülyisek is sokkal kevésbé agresszívek a katolikusokkal szemben.
Eddig csak adventistától hallottam, hogy a katolikusok a sátánt követik Krisztus helyett."
Ha valakik nem tudják a bibliai igazságokat azok nem is tudnak nyilatkozni a tényekről.
Máshol már le írtam.
NEM A KATOLIKUS HITŰ EMBEREKKEL VAN A BAJ (ők az hiszik amit tanítanak nekik, van aki szívből, van aki színből), HANEM A KATOLIKUS HATALOMMAL ÉS TANÍTÁSSAL.
A Biblia arról ír, hogy antikrisztusi hatalom.
És ezt nem mi láttuk meg elsőként. Már voltak akik korábban is felfedezték ezt.
Könyvben 1612-ben Andreas Helwig le írta. A könyv címe: A római antikrisztusról.
Tehát nincs új a napalatt.
Akik nem olvassák a Bibliát, nem kutatják azok nem is látják. Akkor hogyan írnák le neked?
De nem is ezt akartam a biznisz kereszténységhez felhozni, viszont nem árt erről is tudni.
Pontosan a hamis tanok készteik a híveket olyan pénzek kiadására amire nem lenne szükség.
Aki azt tanítja, hogy a halottak lelkei tovább élnek (meny, purgatórium, pokol), az fölösleges kiadásra késztet. Még az első nem is annyira, de a második, harmadik már igen. Amikor azt mondják, hogy misét kell mondatni, hogy ki kerülhessen a szerettük a purgatóriumból. (Modern búcsú cédula, ami ellen Luther is protestált)
De nézzük a temetést. Nemtudom mennyi, de hallottam, hogy nem kevés.
Két éve meghat anyám párja. Amit fizenünk kellett: a korházi hűtés, hamvasztás, szállítás és az önkormányzati urna hely (10 évre 3500). Összesen 130 ezer.
Se anyám, se a párja nem adventista a lelkészünk mégis INGYEN temette el és a jelenlévők azt mondták nagyon szép és megható temetés volt.
Tehát nálunk nem kell a temetésért fizetni.
Nemtudom, hogy máshol kell-e, de nálunk se az esketésér, se a keresztségér nem kell fizetni.
Amit befizetünk az a jövedelmünk tizede, de ez biblikus.
Nemrég tudtam meg, hogy (azt hiszem Szlovákiában) egy katolikus orvos olvasta a Bibliát és felfedezte a tized fizetés fontosságát és azóta fizeti (NEM ADVENTISTA). Szerintem, ha továbra is rendszeresen olvassa Isten ígéjét, csak idő kérdése, hogy a SZENTLÉLEK mikor vezeti el a többi bibliai igazságra.
Az adományainkkal pedig fenn tarjuk az a gyülekezeti épületet ahol össze gyűlünk (rezsi, felújítás). És nem az államtól (az, az mások adójából) várjuk el, hogy ezekre legyen pénzünk. Ha kevés a pénzünk monjuk felújításra akkor megy a felhívás és az országban lévő gyülekezetek gyűjtenek akinek kell. Van, hogy külföldről is kapunk, DE NEM AZ ÁLLAMTÓL, mint mások. Hogy az én adómból is adnak olyanoknak akikhez semmi közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!