Ha szeretem a harry potter könyveket, akkor az egyház engem kiátkoz? Igazából kicsit hiszek is benne.18f
Miért átkozna ki? Tudtomal, nem vagyok vallásos, nem tiltják.
Én szerenék hinni benne.
16/L
Melyikben? A Harry Potterben vagy az egyház baromságaiban hiszel?
A különbség a kettő között amúgy is annyi hogy a Harry Potter hozzáad egy minimális erkölcsi értéket az emberhez.
"A lényeg, hogy higyél, ha harry potterben is az is pozitív nekik, a lényeg, hogy ne a tudományokban merülj el"
Segítek. A hit nem zárja ki, hogy valaki pl. fizikát tanuljon, sőt, a fizika matematikai nyelven leírja, hogy milyen csodálatosan működő világot, teremtett a Teremtő.
Lsd. még kémia, biológia, stb...
A helyesírásról nem is beszélve ...
Nem kellene elhinni mindent, amit egy ateista blog ír:)
ki bizony
a diktatorikus eszmék nem szeretik a konkurenciát
amit könyve költesz az nem tud az egyházad zsebébe landolni, ráadásul olvasol ami nagy bűn az egyházak szemében hisz ha kicsit tájékozottabb leszel kérdések merülnek fel benned, na ezt nem szeretik az egyházak, anno igen sokan égtek és mentek az egyházi kínkamrákba mert kérdéseik voltak, igaz nem sokáig mert hamar "megszabadították" a lelkét
Én amíg katolikus voltam soha nem volt ilyenről szó.
Ez a neoszekták agymenése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!