Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha szeretem a harry potter...

Ha szeretem a harry potter könyveket, akkor az egyház engem kiátkoz? Igazából kicsit hiszek is benne.18f

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Miért átkozna ki? Tudtomal, nem vagyok vallásos, nem tiltják.

Én szerenék hinni benne.

16/L

2017. márc. 18. 23:20
 2/13 anonim válasza:
18%
Biztos örülnek neki, minnél több vallásban és mesében hiszel annál jobban magyarnak tartanak.
2017. márc. 19. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Melyikben? A Harry Potterben vagy az egyház baromságaiban hiszel?

A különbség a kettő között amúgy is annyi hogy a Harry Potter hozzáad egy minimális erkölcsi értéket az emberhez.

2017. márc. 19. 00:08
 4/13 anonim válasza:
12%
A lényeg, hogy higyél, ha harry potterben is az is pozitív nekik, a lényeg, hogy ne a tudományokban merülj el
2017. márc. 19. 00:23
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Ez a 83%-os egy öngyűlölő libsi hulladék.
2017. márc. 19. 02:33
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

"A lényeg, hogy higyél, ha harry potterben is az is pozitív nekik, a lényeg, hogy ne a tudományokban merülj el"

Segítek. A hit nem zárja ki, hogy valaki pl. fizikát tanuljon, sőt, a fizika matematikai nyelven leírja, hogy milyen csodálatosan működő világot, teremtett a Teremtő.

Lsd. még kémia, biológia, stb...

A helyesírásról nem is beszélve ...

Nem kellene elhinni mindent, amit egy ateista blog ír:)

2017. márc. 19. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

ki bizony

a diktatorikus eszmék nem szeretik a konkurenciát

amit könyve költesz az nem tud az egyházad zsebébe landolni, ráadásul olvasol ami nagy bűn az egyházak szemében hisz ha kicsit tájékozottabb leszel kérdések merülnek fel benned, na ezt nem szeretik az egyházak, anno igen sokan égtek és mentek az egyházi kínkamrákba mert kérdéseik voltak, igaz nem sokáig mert hamar "megszabadították" a lelkét

2017. márc. 19. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Csak a hitgyülisek, meg a jehovák átkoznanak ki ilyenért, a normális egyházak meg senkit nem átkoznak ki, a Harry Potterrel meg nincs semmi baj.
2017. márc. 19. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Én amíg katolikus voltam soha nem volt ilyenről szó.

Ez a neoszekták agymenése.

2017. márc. 19. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha hiszel a Harry Potter könyvekben, jobban, mint egy mesében, akkor abból később problémád lehet. Amit azonban nem az egyház (tulajdonképpen nem foglalkozik vele, miért is), hanem az ördög fog előidézni.
2017. márc. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!