Gyilkolt-e Mohamed és Jézus az élete során?
Megy a vita arról,hogy a kereszténység vagy az Iszlám a békésebb vagy agresszívabb.
Szerintem néhány alapvető kérdést kellene tisztázni legelőször.
1 A, Megengedi-e a Korán a gyilkosságot? Ha igen mikor és milyen formában,mire hivatkozva.
1 B, Megengedi-e a Biblia a gyilkosságot? Ha igen mikor és milyen formában,mire hivatkozva.
2 A, Gyilkot-e Mohamed az élete során és adott-e engedélyt másoknak a gyilkolásra?
Ha igen,mikor minek a keretein belül,mire hivatkozva.
2 B, Gyilkot-e Jézus az élete során és adott-e engedélyt másoknak a gyilkolásra?
Ha igen,mikor minek a keretein belül,mire hivatkozva.
Én nem ismerem se a Bibliát se a Koránt ezért kérdezem.
Szerintem ezekre válaszolva könnyebb lehet eldönteni melyik a békésebb.
A Dzsihádfigyelő egy ugyanyolyan álhíroldal mint a Breitbart meg a Hírcsárda. Komolyan azt hiszed hogy van egy titkos megegyezés 1400 év óta, ami nincs leírva sehol és mind a másfél milliárd muszlim összekacsint? :D
Nincs semmilyen vallási háború, a háborúk mind politikai természetűek. Az iszlám és a kereszténység is tiltja az erőszakot és pont, innentől kezdve nem lehet vallási alapú háborúkról beszélni.
Nem összekacsintás adja az egységet hanem a Korán.
A II. világháború óta 8 millió áldozata van a muszlim vallási belharcoknak, és az iszlám erőszakos terjeszkedése óta több áldozata van az iszlámnak mint a kommunizmusnak és a nácizmusnak együttesen:
"Az iszlám civilizációs háborút folytat most is a nyugat ellen."
Ez érdekes. Én úgy tudtam hogy a nyugat támadta meg a közel-keleti muszlim országokat és gyilkolt meg közvetlenül vagy közvetve milliókat. De kérlek világosíts fel ha tévednék :)
"az iszlám erőszakos terjeszkedése óta több áldozata van az iszlámnak mint a kommunizmusnak és a nácizmusnak együttesen:"
Ez a dzsihádfigyelő egy viccoldal? :) A második világháborúban összesen kb 70 millióan haltak meg, ezek meg azt állítják muszlimok legyilkoltak 270 millió embert :) Miért nem 500 milliót vagy 1 milliárdot? :)
" Ez érdekes. Én úgy tudtam hogy a nyugat támadta meg a közel-keleti muszlim országokat és gyilkolt meg közvetlenül vagy közvetve milliókat. De kérlek világosíts fel ha tévednék :)"
jó akkor felvilágositalak. szeptember 11-ről hallottál már?
"gyilkolt meg közvetlenül vagy közvetve milliókat". A nyugat egyáltalán nem tehet róla, hogy a dzsihádisták célpontjai között két muszlimra jut egy káfir (hitetlen). Mert ugye nekik a belső megtisztulás ennyire fontos.
"jó akkor felvilágositalak. szeptember 11-ről hallottál már?"
Jó akkor felvilágosítalak hogy Iraknak Szíriának és Líbiának semmi köze nem volt szeptember 11-hez. Az USA is elismerte hogy azok az indokok amikkel Irakot lerohanták mind valótlan légből kapott hazugságok voltak. Szeptember 11 az alkaidához köthető akiket az USA hozott létre még a szovjetek ellen.
"A nyugat egyáltalán nem tehet róla, hogy a dzsihádisták célpontjai között két muszlimra jut egy káfir (hitetlen)."
Két muszlimra jut egy hitetlen? Az ISIS áldozatainak 99% muszlim. Még hogy a nyugat nem tehet róla. Az ISIS-t is az USA hozta létre ahogy az alkaidát is.
28.Hsz!
Jézus nem ölt meg senkit!
Aki kivonja magát Isten oltalmából,azt nincs joga megvédni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!