Csak engem zavar ez?

Figyelt kérdés
Nem rég létre jött az oldalon az ezotéria kategória. Aztán bekövetkezett amitől féltem: Földönkívűliek, boszorkányok, szellemek, asztrológia...(Brrr) Ez az egész már kezd olyan lenni, mint egy vallás. Lehet, hogy már több ilyen "ezotérikus" van a világon, mi realista?
2010. máj. 5. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%

szerintem csak téged zavar!Én örülök neki,mert érdekel,és vannak olyan dolgok,amit még senki nem tudott megmagyarázni..a létezésüket ész érvekkel nem lehet tagadni,sem bizonyítani..jó,hogy erről is lehet itt beszélgetni,és nem a tudományban,vagy a vallásban éktelenkedik "buta" kérdésként.Vagy szeretnél a tudomány kategóriában olvasgatni még több 2012-es kérdést??

Nem hiszem..mostantól ennek megvan a helye! Ezotéria rovatban!Inkább örülnél..arról meg,hogy hány olyan ember van,aki ezekben hisz,arról megbizonyosodhatsz te is!Szerintem ezekkel a dolgokkal az emberek nagy százaléka már találkozott..csak az nem hiszi,meg butaságnak véli,akinek nem volt még olyan élménye,ami megmagyarázhatatlan a tudomány mai állásával...ha lett volna,megkérdőjeleznéd,hogy pl vajon tényleg léteznek ufók?!Amúgy az ufóészlelés is egyre több,talán azért van ennyi ember,mert egyre többen látnak furcsákat,mindezek mellett én is..és nincs rá magyarázat..

2010. máj. 5. 16:01
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Kifejezetten örülök, hogy a tudományból eltűntek az ilyen jellegű kérdések, mert kb minden napra volt egy "ufót láttam?" "Mi lesz 2012-ben?" stb.

Ráadásul a kérdezők többsége felháborodott, ha valaki "tudományosan" közelítette meg a dolgot és pl. megpróbálta elmagyarázni mi lehetett az "ufó" jelenség.

Szóval mindkét félnek jobb így, a kérdező azt hallja, amit akar, a válaszoló meg abban a témakörben látja a kérdést, ahol szeretné. :)

2010. máj. 5. 16:16
 3/15 A kérdező kommentje:

Jó, annak én is örülök, hogy eltűntek onnan ilyen dolgok, (brrr, mi minden volt ott) csak most meg ott vannak ilyen kérdések, ráadásul egymást bátorítják az ilyenekre, amit én csak egy bizonyos pontig tudom nézni, aztán kifakadok.

Ja, amúgy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, nem földönkívülit!

2010. máj. 5. 22:03
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

Tudom, hogy azt jelenti, azért írtam idézőjelbe, hosszú ó-val. :)

Egyébként ha bátorítani akarják egymást ígyis-úgyis megtalálják erre a módot, mert hihetetlen igényük van rá. (Talán pont azért, mert ők is sejtik valahol magukról, hogy hülyék, ezért kell egymás támogatása. :) )

Bár így ömlesztve nyílván idegesítő... én ezért próbálom elkerülni a gyakorinak azt a részét. :)

2010. máj. 6. 07:23
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
szerintem ne zavarjon,nem kötelező az ezotéria rovatot olvasgatni!És azokat az embereket meg nem szabad bántani,mert mi van,ha mégis minden úgy van,ahogy ők látták,ha meg nem,akkor sem szabad emiatt lenézni senkit..pl a fogyatékosokat sem nézed le,mert buták,nem?csúnya dolog mást a hitétől elítélni....ha meg félsz az ilyesmitől, ne másokat bánts,hanem magadat erősítsd..Nem értem miért vagy így felháborodva..Ha én nem hiszek istenben,és bekattintok a vallás rovatba,nem kezdek sírni,hogy hogy lehetnek ilyen sokan hülyék,hanem megpróbálom megérteni,hogy miért tartják logikusnak isten létét..és attól még nem hülyézem le őket,mert nincs arra sem bizonyíték,hogy nem úgy van,ahogy ők mondják..te se nézd le az ezotériát,egyszerűen hagyd ki az életedből azt a rovatot,mert azt nem neked rakták ki!És ennyi.. :D
2010. máj. 6. 10:04
 6/15 A kérdező kommentje:
A fogyatékosokat én sem nézem le, meg a vallást se. És amikor ott találok egy hülye kérést, nem azt ordítom, hogy "MEKKORA BARMOK VAGYTOK!" meg "MICSODA DILIHÁZ!", hanem csak a véleményemet írom oda, hogy ez meg az miért nincsen. Legalábbis írnám, mert a legtöbbhez odaírják, hogy csak az írjon, aki hisz benne. Én ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést, hogy ha minden ilyet elhiszünk, akkor azok közül mind igaz lesz? Na az ilyeneket nem bírom, bár próbálom magam visszatartani, hogy ne kattintsak rá és menjek végig az összes ... kérdés listáján, hogy oda dobjak egy "Ez lehetetlen!"-t, persze már ezért is reklamálnának, úgy hogy inkább nem teszem, bár nehezem re esik.
2010. máj. 6. 14:19
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha téged ez zavar, minek olvasgatod? Gondolom azok közé tartozol, akiknek ha nincsa problémájuk, hát csinálnak maguknak . . .

Engem pl elég sok kategória nem érdekel az oldalon, és éppen ezért bele se kattintok. Kövesd a példámat, és máris nem fog idegesíteni!

2010. máj. 6. 19:23
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Javaslom, hogy az önismereti kérdésekhez tedd fel a kérdést: "Hogyan tanuljak önkontrollt?" És fogadd meg a tanácsokat.

Én pl nem hiszek Istenben, de ha vallási kérdést olvasok, és ott elég sok a "fanatikus" Istenhívő, simán kibirom, hogy ne írjam oda, hogy ez marhaság. Ők ebben hisznek, az nekem miért fájna? És nem kizárt, hogy nekik van igazuk, ahogy az sem, hogy az ezoteriával foglalkozóknak.

Nem mellesleg, te bekategorizáltad, hogy aki hisz az ezoteroiában, az azon belül mindent elhisz. Ez nem így van. Mert ahogy a katolikus sem látja a jehovisták hitének értelmét, és fordítva, pedig egy Istenhez imádkoznak.

2010. máj. 6. 19:27
 9/15 anonim ***** válasza:
így van,ne kattints oda,mert a hozzád hasonlók bizony felhúzzák magukat,nem azért mondom,hogy leszóljalak,de te ilyen típus vagy..amúgy pont az jutott eszembe,hogy nincs lehetetlen,csak tehetetlen..nem baj,nézegesd azt,ami téged érdekel,és tényleg nem leszel ideges,én ezt jósoltam meg neked,próbáld ki,és akkor láthatod,hogy a jóslat bevállt! XD bocs,csak vicceltem..
2010. máj. 6. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen, csak Téged zavar!

Hallottál már az ezoterikus realizmusról?

Ha nyugdíjas leszek, elkezdek festeni és nekem bejön ez az izmus, és ezt a vonalat szeretném követni.

Akkor már pénz nem számít, csak nekem tetsszen!

2010. máj. 7. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!