Milyen hatalmas Atya Örökkévaló hatalma?
Aki Őszintén szólva hisz Ő benne a Református egyházi keresztény Istenben!
Az én számomra hatalmas a jó kedves szerető odafigyelő Istenem 😉
Oké, látjuk beteges vallási fanatikus vagy
De mi a kérdés?
Isten nem megosztott.
ezért Ő nem református, katolikus, ortodox, ökomenikus, stb
Isten.
Nem hozott vallásokat létre, ami megosztott tanításokat idéz elő, és így a teremtményei harcot vívjanak az értelmezésekben
Isten egy irány elvet, imádati formát közölt az embereknek egységesen, mindenkinek ezen elvek alapján kellene élni.
Hogy még is kialakultak ezek, az már másodsorban az emberek hibája, amihez maga Isten ellensége adta a segítséget, hogy a tiszta imádat, ismeretlen maradjon.
Tisztelt Cuting; Ne írj olyat ami nem helyénvaló!
Tisztelt látogatók; Szeretném el mondani hogy jól vagyok semmi gondom nincs!
Nem vagyok vallási fanatikus hála Istennek!
Csupán a számomra fontosnak tartott kérdést gondoltam meg kérdezem hogy nektek mi a véleményetek.
Nem gondoltam hogy bajt okozhat ha kérdéseket írok ki ebben a témakörben.
Azért teszem mert érdekel mondjuk de nem csak kifejezetten ez az egy téma.
Aki óhajt ír aki nem nem nincs gond!
Amíg igyekszem az itteni szabályoknak megfelelően viselkedni és másokkal is addig nem helyes engem vagy bárki mást meg sérteni.
Azért van ez a rovat hogy kérdezzek és felelnek nem azért hogy másikat jogszabály meg szegést el követve sértésel meg!
Ezért meg kérlek szépen ne vesztegesd rám az idődet azzal hogy neked nem felel meg tetszésed szerint az engem foglalkoztató kérdések. Ha nem érzed magad jól ott válaszolj másnak a kérdéseire.
Szép jó éjszakát kívánok neked!
Ott tévedtél kérdező, hogy ez itt nem egy hittérítő fórum.
Itt tényleg akkor kérdezz, ha nem tudsz valamit.
Ráadásul ide a vallás KRITIKAI kérdéseket lehet feltenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!