Evolució vagy teremtés által lett az ember élővé?
"Nagy a riadalom, mint a tyúkólban, mikor betéved a róka"
Már hol van itt riadalom?
Most unalmadban kötözködsz, vagy szeretnél mondani valamit aminek esetleg értelme is van?
Ortodox gravitácionisták is csatlakozhatnak a témához Pubi? Vagy csak az evosoknak van itt hely?
"Ortodox gravitácionisták is csatlakozhatnak a témához Pubi? Vagy csak az evosoknak van itt hely?"
Bárki csatlakozhat, aki fújolni akar minket, kreósokat:)
"Bárki csatlakozhat, aki fújolni akar minket, kreósokat:)"
Nem kell mártírkodnod, senki nem fújol, csupán rámutatunk ha valaki nyilvánvaló hülyeséget próbál terjeszteni!
"Nem kell mártírkodnod, senki nem fújol, csupán rámutatunk ha valaki nyilvánvaló hülyeséget próbál terjeszteni!"
Jaj gábriel, most is fújolsz:) Ha nem szereted a nyilvánvaló hülyeségeket, minek terjeszted? Én csak rámutatok a nyilvánvaló hülyeségekre, amit mások terjesztenek. Látod, mennyi értelme van ilyet írni? Ezt én is tudom, nem túl eredeti, inkább hatásvadász. De az evósoktól megszokhattuk, hogy a legnagyobb érvük mások hülyézése.
Szerencsére az emberek nem a GYAK-ról veszik a tudományos értekezéseket, és a kreós oldalakat pedig nem tudod megszüntetni.
A végén meg úgyis minden kiderül:)
"Én csak rámutatok a nyilvánvaló hülyeségekre, amit mások terjesztenek"
Ugyan mire mutattál itt eddig rá?
Úgy látom csak értelmetlen módon belekötöttél mindenkibe aki másképp gondolkozik mint te, és értetlenkedtél azon, hogy lehetne már egy mutáció hasznos.
Szóval persze, te is dobálózhatsz azzal hogy rámutatsz mások hülyeségére, de nem sok értelme van ha eddig csak tőled jött a hülyeség...
Nagy koponya vagy.
Szerintem meg ugy jöttél létre hogy egy férfi és egy nő öntudatos tervezetségéböl jöttél létre.
Habár az evolució,változások megfigyelhetően működnek de még senki nem tudott az élettelenböl életet varázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!