11/15 anonim válasza:
# 7
"1-es válaszadó valószínűleg a katolikusokat érti keresztények alatt."
Mondd, te miért beszélsz az én nevemben? Miért érteném csak a katolikusokat a keresztények alatt?
Pontosan fogalmaztam, közel-keleti keresztényekről beszéltem, nem pedig a katolikusokról.
A Közel-Keleten ugyanis túlnyomó többségben ortodox és katolikus keresztények élnek többségében, illetve itt-ott vannak anglikánok is.
De ezt neked is illene tudnod, már bocsi.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, azért írtam, hogy katolikusokat érthetsz alatta, mivel a protestánsok szerint ez nyilvánvalóan nem Mária szimbóluma. És a Közel-Keleten is vannak szép számmal protestáns keresztények.
"De ezt neked is illene tudnod, már bocsi." ;)
13/15 A kérdező kommentje:
Természetesen nem úgy gondoltam rá mint védő, oltalmazó tárgya és nem akartam, hogy egy egyszerű tárgy vitát gerjesszen. Csupán érdekelt, hogy más katolikus ember rosszallóan nézhet-e az ékszer miatt.
2016. nov. 15. 12:01
14/15 anonim válasza:
"Számomra az Úr kegyelme baromság."
Ez kizárólag a te egyéni problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!