Mi a véleményetek a pápa liberális hitvallás fordulatáról?
nincs már olyan hatalmuk mint 200 éve ennyi az egész
évszázadokig az egyház irányította a politikát mert az egyház tartotta félelemben a királyokat (el sem ismerték királynak a trónörököst amíg az egyház áldását nem adta rá)
most hogy nincsenek királyok hanem "demokrácia" van nem kell az egyháznak szentesítenie semmit akkor is az van amit megszavazunk
így már az egyháznak kell igazodnia a világhoz nem a világnak az egyházhoz
ha az fog az egyház érdekében állni hogy legalább a látszólagos hatalmukat megtartsák még az emberáldozatok is beleférnek majd hisz hivatkozhatnak arra: az úr is kért ilyet csak az az angyalai vele szembeszállva megakadályozták, szóval simán bele fog férni 1-2 hulla a történelembe mert ha nem így akarná az úr nem így történne és ha az úr szíve meggondolná magát küldené angyalait hogy megmásítsák a történéseket tehát tök oké a dolog
A migránsok befogadására és a homoszexuálisok elfogadására buzdított a közelmúltban.
Az Egyháznak muszáj nyitnia?
Ige,de nem mindegy,hogy mi felé nyit.A Pápa a közelmúltban nem örült a melegházasságok elutasításának.Egy ilyen hozzáállás a világ felé való nyitás és egyáltalán nem tartom helyesnek.Sőt!
Az Egyház feladata,hogy kiálljon a bibliai erkölcsi normák mellett,még akkor is,ha az nem tetszik a nem hívő társadalomnak.Istenek kell tetszeni és nem a világnak!
Én igazából azt nem értem, hogy egyes keresztényeknek mi bajuk van olyan elvekkel, amiket Jézus maga is vallott.
Egyesek nagyon el vannak csúszva a kereszténység értelmezésével.
Aki lepontozott,az írja már le,hogy mi rosszat írtam!Meg kellene engedni a melegházasságokat?
Bravó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!