Nem kellene az iszlamot betiltani europaban? megoldodna a bevandorlas.
"Iszlám állam =/= iszlám."
Igazad van, a radikális iszlamistáknak és az Iszlám Államnak nincs közük az iszlámhoz... Hiába az a céljuk, hogy iszlamista irányítás alá vonják az egész világot, és kiirtsák a nem iszlám hívőket, de sebaj.
Az iszlám egy vallás, amit másfél milliárdan követnek. Az Iszlám Állam egy párezer fős terrorszervezet.
Mintha ha azt írnád, hogy az IRA testesíti meg a kereszténységet.
A közvélemény kutatások szerint a muszlim bevándorlók 10-30%-a szimpatizál az iszlám állammal. (Számomra tök egyértelmű hogy a valós helyzet rosszabb hiszen sokan titkolják)
A dzsihádistákat a muszlim szent szövegek betű szerinti értelmezése inspirálja. Önmagában nem lenne gond hogy lefejezést és hasonlókat irkálnak a Koránban, a probléma abban áll hogy az ő kultúrájuknak az az alapja a mindene. Más nem érdekli őket. Az arabra fordított könyvek száma tragikus. Míg nekünk rengeteg idegen kultúrával foglalkozó tanszékünk van nekik elvétve.
Nevetséges keresztes háborúkra, boszorkányüldözésre, megváltólevelekre hivatkozni ugyanis az 500 meg 1000 éve volt (egyébként ateista vagyok). Ez a másik baj velük: a múltban ragadtak.
Nógrádi mondta a napokban hogy Belgiumban a köztörvényes bűncselekmények 70%-át migránsok követik el a börtönlakók 50%-a migráns.
Valóban voltak a kereszténységnek is problémái, eltévelyedései. De ez a múlt. Fölösleges ezzel példálózni, ennyi erővel a barbár magyarokra is utalgathatnának a szomszédok és utálhatnának is minket emiatt.
Az iszlám vallásúak azonban sokan nem azért jönnek ide, hogy megélhetést, otthont találjanak. Nézzétek meg a román és más Kelet-Európai országok módszerét, vendégmunkásként mennek Nyugat-Európába, aztán hazajárnak, mikor ünnep, munkaszünet van. Az iszlám egyértelműen háborút akar szítani, amit megérzéseim szerint már visszafordíthatatlanul is elért (akár csak a kommentárjaink közti ellentétet is figyelve).
Én is kereszténynek vallom magam, de ha nem lennék az, akkor is veszélyforrásként tekintenék mindenkire, aki engedély nélkül belép a házamba, hazámba.
Nem tudom, hogy a kedves iszlámpártiak örülnének-e, ha én néhány haverommal csak úgy kérdezés és engedély nélkül betoppannánk a családi házukba, lakásukba, hogy sziasztok menedék kéne sürgősen, mert baj van. Aztán lelaknánk a helyet, felélnénk az erőforrásokat, esetleg megölnénk a tulajt, amikor ki akarja tenni a szűrünket, mert megelégeli, amit csinálunk. Mert a kedves bevándorlók, akiket annyira védünk ilyenek, hiába próbáljátok másképp beállítani, az mind hibás hozzáállás és ferdítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!