Hol késik az Úr eljövetele?
# 7/9 «"Furcsa", hogy Jézus pont valós eljövetelről beszélt...»
Feltéve, hogy Máté evangéliumának időrendi sorrendje és elbeszélése megbízható, én Jézus színeváltozására gondolnék. A némelyek azok a tanítványok voltak, akiket Jézus felszólított, hogy tanúi legyenek színeváltozásának: Péter Jakab és János. Eljött az Ő országában vagyis a tudat tökéletes állapotában.
"Feltéve, hogy Máté evangéliumának időrendi sorrendje és elbeszélése megbízható"
tök mindegy!
Mt 25;31-46
Fúúú, mennyi elmebeteg van még mindig.
Mintha, nem is tudom, ezer évvel ezelőtt élnénk.
Kedves Kérdező!
Jézus talán már eljött közénk.
Nézd meg ezt a három részes videót. Mielőbb tedd meg, mert másfél hónapja felrakták és szerzői okok miatt eltávolíttatták az eredeti feltöltő és egyben feliratozó oldaláról, akit sevaster1 néven lehet a Youtube-on megtalálni. Egy másik csatornán megtaláltam a filmet. https://www.youtube.com/channel/UCU1r68nXY7INwBZEnPCdbVg/vid..
A címe ugyan "pattintós", de ettől függetlenül érdemes megnézni.Számomra megrendítő élmény volt.
Nektek is ajánlom, ha kiváncsiak vagytok rá, hogy fogadnánk ma Jézus Krisztust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!