Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Jehova Tanúi és Hit...

Kedves Jehova Tanúi és Hit Gyülekezetesek! Ti be tudtok menni egy katolikus templomba, végignézni egy szentmisét?

Figyelt kérdés

2016. jan. 10. 14:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
63%

"Majd ha mutatsz egy hitgyülist aki beengedi osztálykiránduláson vagy művtöri órán a gyerekét a katolikus templomba, akkor szóljál."

Bár nem engem szólítottál meg, hadd jelentkezzek, a férjem hit gyülis - régen én is az voltam, de már nem voltam évek óta -, és bár még kisebbek a gyerekek, kizártnak tartom, hogy ne engedné be őket a katolikus templomba, kvázi múzeumlátogatás céljából. Még misét is végighallgatnánk ha mondjuk egy esküvő keretében lenne, legfeljebb nem térdelnénk le, amikor a többiek.

Református istentiszteleten voltunk nemrég, teljesen oké volt. Mondjuk az is igaz, hogy mi nagyon lazán állunk ehhez a témához (is).

2016. jan. 12. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!