Kedves Jehova Tanúi és Hit Gyülekezetesek! Ti be tudtok menni egy katolikus templomba, végignézni egy szentmisét?
Mindenhol vannak bigott hívők.
Aki nem katolikus,az bemehet a templomba,de nyilván nem vesz részt az istentiszteleten,mivel más a meggyőződése.
Démonok....ezzel az erővel még az utcára sem mehetünk ki,mert hemzsegnek a démonok.
Németh Sándor is részt vett a zsinagógában egy rendezvényen,de egy zsinagógai istentiszteleten nem venne részt.Én megnéznék bármilyen templomot,mecsetet,de csak a látvány kedvéért.És most a hites testvérek lepontozhatnak :)
Szerintem ez a normális hozzáállás!
Peace!
# Roland
"Mindenhol vannak bigott hívők." - Ez igaz. Viszont vannak olyan helyek, ahol csak bigottak vannak, mert a bigottság kötelező. Ilyen például a hitgyüli.
Ne haragudjanak meg rám a Hit Gyülis hívők, de ezt egyszerűen viccesnek találom hogy mindenhonnan a démonok jönnek elő szerintük! :-)))
Egyszerűen ennyi démonnal hogy lehet együtt élni?
És biztosan ragályosak is! :-))
13#
Ez általánosítás és előítélet!
Vannak normális emberek ott is,akik hasznos tagjai a társadalomnak és példás családi életet élnek.Ismerek ilyet is és bigottat is.A többség normális és jó szándékú ember,ugyanígy van ez a tanúknál vagy a katolikusoknál is stb!
nem minden Hit Gyülekezetesek kerülik a templomokat.
vannak olyanok is akik járnak oda és semmi bajuk vele.
hisz a templomok az úr háza,s hogy mert ott démonok vannak?
ugyan már,isten házában ?.
persze az más kérdés hogy az emberek már elégé meg fertőzték.
azzal hogy már ott is amit csak lehet pénzé tesznek.
szinte csupán csak pénzért adják Istent (az igét).
pedig Jézus így szolt a tanítványai hozz,ingyen kaptátok ingyen adjátok.
szerintem erre értik sokan hogy sok a démon.
Én értem, hogy a vallásos épületeknek, tárgyaknak, képeknek, szimbólumoknak van valamilyen szellemi kisugárzása, ami akarva-akaratlanul hatással lehet az emberre. Például ha elmegyek egy temetőbe, akkor az olyan sajátos nem különösebben vidám hangulatot áraszt. De hát annyi minden baromság vesz minket körül, amely mind több-kevesebb hatással van ránk. Nem menekülhetünk ki a világból hanem egyfajta immunitást, védettséget kell szereznünk.
De azt fel nem érem ésszel, hogy a feszület és a Mária szobor mitől ártalmasabb, mint egy illusztrált Biblia.
De azt fel nem érem ésszel, hogy a feszület és a Mária szobor mitől ártalmasabb, mint egy illusztrált Biblia.
a biblia is csak egy könyv,persze nem akármilyen hanem szent könyv.
de attól még akkor is csak az ami,és nem Isten,persze jó Isten szavai tanai.
de nem a bibliát fogom imádni,mint ahogyan pld a feszület Mária szobor vagy egy szent kép,stb ezeket sem imádom,mert az már csak egy bálvány imádás.
persze nincs velük semmi gond ha tudjunk azt hogy mire valók,és nem pedig Istenként imádjuk s imádkozunk hozzájuk.
mert ezek a tárgyak csak emlékeztetőek de nem segítenek.
mint pld,van valakiről egy képed akit szeretel,és valami segítségre van szükséged,a képen látható személy tud segíteni,kit fogsz megkérni? a képet vagy a személyt?.
a képet kérheted az tuti nem fog tudni,de a személy igen.
de ettől még a képet kirakhatod pld a falra,hisz abban nincs semmi rossz ha tudjunk azt hogy az csak az illető képe,és semmi több.
A gyerekei csak akkor látogathatják meg a katolikus nagymamájukat, ha az előtte eltünteti a feszületeket, Mária szobrokat, szentképeket stb.
azért ez már így tényleg érthetetlen.
hisz ezektől nem egy hívőnek kell félnie hanem a sátánnak nem?D
# Roland
"Ez általánosítás és előítélet!"
Kár a gőzért. Majd ha mutatsz egy hitgyülist aki beengedi osztálykiránduláson vagy művtöri órán a gyerekét a katolikus templomba, akkor szóljál.
De amíg nem tudsz ilyent mutatni, addig is nekem van igazam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!