A világon kb mennyi keresztény, muszlim, buddhista stb. él? Ezek a vallások mit gondolnak egymásról?
Figyelt kérdés
...és ha ezeket a számokat szembe állítjuk egymással akkor kié az igaz vallás, mert az köztudott hogy europa nagy részben keresztény, de ott vannak az arab,ázsiai országok ahol csak kis része. Kíváncsi lennék hogyan közelítitek meg ezt a kérdést.2010. márc. 24. 08:58
11/14 anonim válasza:
A muszlimok ma már többen vannak mint a keresztények. persze ezt már lassan kezdik beismerni. (Politika)
12/14 anonim válasza:
Az iszlam vallasba egyaltalan nincsenek a nok megalazva sot tiszteletbe tartjak a noket!A muzulman csaladokba ritkan fordul elo olyan hogy a no dolgozik,ez is mutatja hogy nagyon is becsulik a noket!Ami a ruhazatott illeti az a tisztassagot jelkepezi(artatlan,tisztesseges!En kereszteny vagyok,a ferjem pedig muzulman,de en is tartom a (ramadant,szala-zok)!En tisztelem mindket vallast!Ami a ferjemet illeti a keresztenyek kozott ilyent nem kaptam volna az biztos!A muzulmanok kisebbsegbe vannak de egy igaz hitu muzulman feller 10 igazhitu keresztennyel!
13/14 Anitafest válasza:
4/12 válaszra: Ahhoz, hogy valaki muszlim legyen, nem kell, hogy az apja muszlim legyen.
Az muszlim, aki vallja, hogy csak egy Isten van, és hogy Mohamed az Ő utolsó prófétája.
14/14 Anitafest válasza:
Szerintem, hogy Neked melyik az igaz vallás, azt Te magadnak döntöd el.
Jelenleg a legnagyobb aránya a kereszténységnek van (32% körül).
Az iszlám pedig a leggyorsabban növekvő vallás (23%).
Azt érdemes választanod, amelyik a leglogikusabb, de ez tényleg szubjektív.
Az a link jó volt
bár jobb lenne egy frissebb adat, de 2010 sem volt olyan rég.
A vallások többsége nem harcol egymással, elfogadja a többi jelenlétét, de nyilván mindegyik magát tartja a kizárólagosan jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!