Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hitgyülekezetesektől kérdeznék...

Hitgyülekezetesektől kérdeznék. (? )

Figyelt kérdés

Azt állítjátok, hogy a föld 5000 éves.

Ezt most ti komolyan gondoljátok?

Tényleg elhiszitek ezt?

2015. dec. 15. 19:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kedves Tivadar, ezt a kérdezőnek mond, Ő hozta ezt példának. :) Van egy tippem, hogy nála megkérdőjelezhetetlen bizonyíték a millió éves földre a szénizotópos kormeghatározás. Tipikus példája a tudatlan ateistának.

Az ismeretekkel rendelkező ateistákat tisztelem, velük lehet vitatkozni, érvek feszülnek érveknek. De az ilyen kérdéseket nem lehet komolyan venni, fogalmuk nincs a témáról de van bőr a képükön a másikat hülyének nézni.

2015. dec. 19. 19:16
 22/32 A kérdező kommentje:

Kicsit abszurd, hogy egy olyan ember mondja rám, hogy tudazlan akinek egy zsidó szekta kimosta az agyát. Ez persze nem a te hibád. Emiatt inkább szánlak.

A másik. Miből gondolod, hogy ateista vagyok?

Fogadni mernék, hogy a vallási ismereteim mérföldekkel a tieid fölött vannak. Csak tudod én olvasok hindu írásokat, buddhista tanokat, a Bibliát, egyéb vallások irományait. Szerintem így valósabb kép alkotható a világ nagy kérdéseiről, mintha Német Sanyi szavait minden gondolkodás és kérdés nélkül beszopnám.

2015. dec. 20. 16:34
 23/32 A kérdező kommentje:

És vitatkozni érvekkel?

Évmilliós leletek ellen mivel érvelsz?

Ja tudom. Isten azért tette ide, hogy próbára tegyen...

Hát szerintem Isten téged rakott ide azért, hogy engem próbára tegyen.

2015. dec. 20. 16:37
 24/32 anonim ***** válasza:

Ha valamit nem tudsz, akkor tudatlan vagy. Ez ilyen egyszerű, nem kell ehhez agymosásfreenek lenni, hogy ezt megállapíthassam. A magam agymosott mivoltomban is tökéletesen láthatom, ha tudatlan vagy. :)

Sajnálom, hogy ateistának mondtalak, nem szabadott volna elhamarkodott feltételezésekbe bocsátkoznom!

A vallási ismereteid valószínűleg nem járnak fölöttem, mert az eddigiek alapján nagyon valószínű, hogy én a kereszténységet, a zsidóságot és az iszlámot és a Jehova Tanúit külön-külön jobban ismerem, mint Te az összes vallást eggyüttvéve. Szóval ne legyen ekkora mellényed.

Mint mondtam nem vagyok Hitgyülis, elítélem Őket azért amit csinálnak!

Évmilliós leletek? Honnan tudod, hogy évmilliós leletek? Mert a tudósok azt mondták? És ők honnan tudták? Megmérték? És honnan tudják biztosra, hogy a mérésük pontos? Mivel tudják bebizonyítani? Bizonyítani mérést csak évézredekkel visszamenőlegesen tudnak. Tehát az, hogy ugyan az a mérés évmilliókra is megbízható eredményt ad puszta feltételezés. Én pedig nem fogok egy feltételezést csak úgy elhinni, főleg ha vannak más opciók is.

Beugratós kérdés: egy mélyen a földbe ágyazódott fatörzsnek a teteje miként lehet többmillió évvel fiatalabb, mint az alja, ami már elszenesedett?

2015. dec. 20. 22:56
 25/32 Ben Joyce válasza:
Oké, én a Hit Gyülekezetébe járok, és szögezzük le, hogy vagy az a bizonyos Gyülekezeti tag akit említettél mondta félre vagy hallotta félre vagy te értetted félre. A 6000 az okés (nem 5000 :)), csak éppenséggel nem a föld ennyi éves, hanem az emberi faj. A Föld "életkora" sokkal régebbre tehető. Tiszta sor ;)
2016. febr. 6. 01:34
 26/32 anonim válasza:
Nem a Föld, hanem az ember teremtése volt 6000 éve
2016. márc. 7. 11:27
 27/32 anonim ***** válasza:
Mièrt nincs nàlatok a hitgyülekezetnèl olya tökeletes egy es ugyanaz a felelet öszhang mint Jehova tanuinál?
2016. márc. 22. 19:03
 28/32 Szalaik válasza:
A Hit gyülisek nem állítják ezt!! Attól hogy vki (akár hitgyulis akár nem) ezt mondta attól még nem biztos h az egész gyuli igy gondolja. Sok hitgyulis hisz a réselméletben, mely szerint a Földet megteremtette Isten akár 64 millió évvel ezelőtt, és vszeg még élet is volt rajta (pl.: dínók,sárkányok stb.). De ez meglett semmisítve (mármint az élővilág, maga a Föld nem). Majd Isten kb 5-6000 évvel ezelőtt megteremtette az embert. Még csak annyit h ha vki beszél egy hitgyülissel (akit egyébként "le is szart mert nem volt rá ideje") és az mond neki vmit akk annak utána lehetne nézni mielőtt híreszteljük mindenhol h AZ EGÉSZ HIT GYÜLEKEZETE ezt mondja. Köszönöm és üdv
2016. okt. 28. 23:38
 29/32 anonim ***** válasza:

"Mièrt nincs nàlatok a hitgyülekezetnèl olya tökeletes egy es ugyanaz a felelet öszhang mint Jehova tanuinál?"

Azért, mert bár elég gáz a hitgyüli is, de azért messze nem egy Jehova Tanúi kategória szerencsére.

2016. okt. 29. 11:22
 30/32 anonim ***** válasza:
A Tanuknál öszhang van,ellentétben a Hitgyülivel.
2016. dec. 6. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!