Hitgyülekezetesektől kérdeznék. (? )
Azt állítjátok, hogy a föld 5000 éves.
Ezt most ti komolyan gondoljátok?
Tényleg elhiszitek ezt?
Kedves Tivadar, ezt a kérdezőnek mond, Ő hozta ezt példának. :) Van egy tippem, hogy nála megkérdőjelezhetetlen bizonyíték a millió éves földre a szénizotópos kormeghatározás. Tipikus példája a tudatlan ateistának.
Az ismeretekkel rendelkező ateistákat tisztelem, velük lehet vitatkozni, érvek feszülnek érveknek. De az ilyen kérdéseket nem lehet komolyan venni, fogalmuk nincs a témáról de van bőr a képükön a másikat hülyének nézni.
Kicsit abszurd, hogy egy olyan ember mondja rám, hogy tudazlan akinek egy zsidó szekta kimosta az agyát. Ez persze nem a te hibád. Emiatt inkább szánlak.
A másik. Miből gondolod, hogy ateista vagyok?
Fogadni mernék, hogy a vallási ismereteim mérföldekkel a tieid fölött vannak. Csak tudod én olvasok hindu írásokat, buddhista tanokat, a Bibliát, egyéb vallások irományait. Szerintem így valósabb kép alkotható a világ nagy kérdéseiről, mintha Német Sanyi szavait minden gondolkodás és kérdés nélkül beszopnám.
És vitatkozni érvekkel?
Évmilliós leletek ellen mivel érvelsz?
Ja tudom. Isten azért tette ide, hogy próbára tegyen...
Hát szerintem Isten téged rakott ide azért, hogy engem próbára tegyen.
Ha valamit nem tudsz, akkor tudatlan vagy. Ez ilyen egyszerű, nem kell ehhez agymosásfreenek lenni, hogy ezt megállapíthassam. A magam agymosott mivoltomban is tökéletesen láthatom, ha tudatlan vagy. :)
Sajnálom, hogy ateistának mondtalak, nem szabadott volna elhamarkodott feltételezésekbe bocsátkoznom!
A vallási ismereteid valószínűleg nem járnak fölöttem, mert az eddigiek alapján nagyon valószínű, hogy én a kereszténységet, a zsidóságot és az iszlámot és a Jehova Tanúit külön-külön jobban ismerem, mint Te az összes vallást eggyüttvéve. Szóval ne legyen ekkora mellényed.
Mint mondtam nem vagyok Hitgyülis, elítélem Őket azért amit csinálnak!
Évmilliós leletek? Honnan tudod, hogy évmilliós leletek? Mert a tudósok azt mondták? És ők honnan tudták? Megmérték? És honnan tudják biztosra, hogy a mérésük pontos? Mivel tudják bebizonyítani? Bizonyítani mérést csak évézredekkel visszamenőlegesen tudnak. Tehát az, hogy ugyan az a mérés évmilliókra is megbízható eredményt ad puszta feltételezés. Én pedig nem fogok egy feltételezést csak úgy elhinni, főleg ha vannak más opciók is.
Beugratós kérdés: egy mélyen a földbe ágyazódott fatörzsnek a teteje miként lehet többmillió évvel fiatalabb, mint az alja, ami már elszenesedett?
"Mièrt nincs nàlatok a hitgyülekezetnèl olya tökeletes egy es ugyanaz a felelet öszhang mint Jehova tanuinál?"
Azért, mert bár elég gáz a hitgyüli is, de azért messze nem egy Jehova Tanúi kategória szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!