Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A pápa lemondta a 2016-os M....

A pápa lemondta a 2016-os M. o. -i látogatását. EZ MI?

Figyelt kérdés

Nem tetszik neki M.o. illegális bevándorlókkal kapcsolatos hozzáállása. Miért viselkedik hisztis kuhrvaként? Amúgy jófejnek tűnik, de a pápa mi a xarért csak dumál? Mutasson példát! Fogadjon be egy rakás menekültet a Vatikán!

(Persze ne, de de nem kell bort inni vizet prédikálni)

2015. okt. 31. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Roland, és szerinted ki áll a pápa mögött? :D

amúgy erről hol írnak?

a pápa nem fogadott be menekülteket? én úgy tudom, a hajléktalanok segítésében is élen jár

2015. nov. 3. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni kimagyarázni a dolgokat, de nem érdemes. Az a nagy büdös helyzet, hogy a jobbik nevű szenny párt olyan közhangulatot teremtett az elmúlt években, hogy a kormány „kénytelen volt” lealacsonyodni az elbolondított csőcselékhez, mert a hatalom megtartása mindennél előbbrevaló számára. A kormánypárti politikusok szélsőséges, FASISZTA retorikával és idegenellenes intézkedésekkel próbálják kifogni a szelet a nácikok vitorlájából, s közben nem veszik észre, hogy mennyire elal-jasodtak. Magyarország ma a gyűlölet országa, ahol semmi keresnivalója nincs sem a katolikus egyházfőnek, sem más lelkiismeretes külföldi egyházi vezetőnek.
2015. nov. 8. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló hozzászólásával nem értek egyet, szerintem a katolikus egyházzal közösségetvállalni szintén rossz, nem csak fasiszta szervezetekkel.
2015. nov. 9. 00:12
 14/14 anonim válasza:

Kedves Kérdező! (Majdnem Kérődzőt írtam :-) )

Mi is ezzel a problémád, hogy Feri bácsi nem jött el? Talán vártad őt?

Egyébként az a "dóga", hogy "lökje a sódert", a többit meg a bíborosi testület intézi.

Ami a befogadást illeti, a Vatikán a maga módján segít, ahol tud. Persze nem úgy, ahogy mi, pórnép szeretnénk. Ne felejtsük már el, hogy ők ott, abban a miniállamban kivételezett életmódban részesülnek.

2015. nov. 9. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!