Ez is megmagyarázható?
Angolúl tudóknak.
Lee Stoneking bizonyságtétele az ENSZ közgyűlésén arról, hogy 2003-ban Ausztráliában meghalt, és minden orvosi beavatkozás, újraélesztés ellenére halottnak kellett nyilvánítani. 45 percig volt halott. Ezt követően azt mondja, Jézus feltámasztotta, és ennek számos orvosi bizonyítéka is van, amiről be is számol ebben a tanúságtételben.
A halottnak lefolyik és megalvad a vére 45 perc alatt.
Neki semmi ilyesmi nem történt.
Nem volt halott.
Hacsak tényleg nem varázslat/csoda/stb. történt, akkor tényleg nem lehetett halott.
(Istennek gondolom nem jelent gondot az alvadt vér. Majd megint folyósítja.)
# 1
Mondta hogy megalvadt a vére, még sorolta is hogy a kezében, lábában, stb. ezzel tehát nincs gond.
Nekem a sztori azért hitelesebb lenne, ha a kezelőorvosa is ott állna mellette és nagyon bólogatna. :)
Nekem is hiányzik mellőle egy kezelőorvos, aki nagyban mutogatja a nála mért értékeket, amik mondjuk minden kétséget kizárólag megmutatnák hogy ténylegesen az élettel összeegyeztethetetlen állapotba került. Beszélni könnyű, jó lenne látni pár adatsort, amikről többen igazolják, hogy ott és akkor készültek.
Az én kérdésem az, hogy miért politikusokat, miért nem orvosokat próbál meggyőzni? A politikus bármit elhisz, ami neki politikai előny és bármit letagad ami neki politikai hátrány. Ez a munkája. Valahogy az ilyen csoda túlélők mindig megpróbálják meggyőzni a politikusokat, a média tagjait és persze az átlag embereket. De soha nem beszélnek orvosokkal. Az orvos pontosan tudná hogy mit kell kérdezni, ő meg csak habogna.
Röviden: bizonyíték hiányában én nem hiszem el amit Lee Stoneking állít.
Ráadásul az a vicces, hogy valószínűleg te is pontosan ezt gondolod. Már ha egy hindu vagy muszlim mondja, hogy az ő istene feltámasztotta. Akkor azonnal beindul a te szkepticizmusod is, csak a keresztény csodatételek esetén altatod el.
Tényleg egész találó a valláskárosult megnevezés, ha ennek hatására ilyen baromságokat is képesek vagytok elhinni bármilyen jött-mentnek, csak mert jól esik a kis lelketeknek.
Ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!