Megmagyarázható valamivel az, hogy szeretem hallani pl. hajszárítózúgást vagy porszívózúgást, sőt arra simán eltudok aludni?
Mintha hallottam volna valamikor, hogy az ilyen kis monoton zajokra a gyerekek is képesek elaludni...?
Valahol megértelek, nekem ugyan ezek zajok, de speciel a hajszárítózúgás régi emlékeket idéz, ülök frissen fürödve és mosott hajjal, körülöttem puha fürdőköpeny és anyám szárítja a hajam, nekem tartani se kell... Mmmmm...
Persze ilyen emlékek nélkül is lehet kellemes valakinek az ilyen zaj, ebben nem látok semmi furát, de az okát nem tudom.
A porszívó hangja számomra a legelviselhetetlenebb hangok egyike :)
Viszont nekem is van egy ilyen. A Vihar hangja. Ha dörög és villámlik, szakad az eső mindig kinyitom az ablakot. Olyankor nagyon könnyen és mélyen elalszom és utána pihenten ébredek. Az is megtörtént, hogy az egyik ilyen esetnél nem vettem észre, hogy milyen erős a szél és bever az ablakon. Reggel arra ébredtem, hogy csurom víz a takaróm és az ágyam ami az ablak alatt volt :)
mert örömmel és megnyugvással tölt el a tudat,hogy nem egyedül vagy a lakásban,hanem valaki tesz vesz,tudod,hogy ott van egy általad szeretett személy.
pl magányos embereknél láttam olyat ami hasonló,hogy felmentünk hozzá,és kérdeztem,hogy-ha nem vagy itthon,akkor minek megy a tv?
-azért,hogy ne egy üres,csöndes lakásba lépjek be,amikor megjövök.
utolsó nézd csak:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!