Mit tegyek ha eszméletlenül zavar a sok és nagyon hangos harangozás a közelünkben lévő templomból?
Figyelt kérdés
Minden reggel 6-kor 5 percig minimum kongatják a harangot de valami elképesztően hangosan.Ezután fél 7-kor,7-kor majd utána már nem tudom nem figyelem annyira ideges vagyok de talán csak 8-kor :) Ezenkívül ami még rettenetesen felbosszantott a minap és tegnap, hogy nem elég hogy fél 10 kor is sokáig harangoznak de még 10-kor fél 11-kor és nem vicc 10:40-kor is kongatták egy jó 3 percig...ma pedig negyed 4-kor 5 percig úgy,hogy előtte 3-kor is nagyon sokáig.Nem bírom elviselni.Most költöztünk ide,jó környéknek tűnt és az említett templom 2-3 utcára van.De mintha mellettem harangoznának olyan elviselhetetlen.Minden kib**zott nap reggel 6-kor a harangozásra ébredek.Nem lehet valamit tenni ez ellen?Lehetséges "lehalkítani" a harangokat,hogy ne legyen ilyen brutál hangos?2015. aug. 31. 15:52
31/34 anonim válasza:
32/34 edysmith válasza:
Reggel 5kor kong a lakásunk, úgy harangoznak.Délután 1 órakor is duplán és este 8kor szintén duplán harangoznak.
Annyira hangos, hogy két másik faluban is hallják.
Ez azért van, hogy az idős, nagyot halló nyugdíjasokban istenfélést keltsenek.Temetéskor háromszor harangoznak, pénzért. Ez borzasztó. Amikor panaszkodunk, még jobban kinyitották a harangréseket.A KDNP nem más,mint pénz és hatalom.Na ezért harangoznak mostanában egyre erősebben.Ragaszkodnak a pénzhez és a hatalomhoz.A hozzászólásokból is meglátszik.
33/34 anonim válasza:
Valszeg nem vagy hivő és azért,a rossz benned ezt nem viseli jól. Pereld be csend háboritásért a templomot.
34/34 anonim válasza:
Sajnálom!
Nálunk hétfőtől vasárnapig megy reggel 5 órakor 2 percig, 6 órakor 2 percig, 7 órakor 2 percig!
Az egyház egyáltalán nem tiszteli az élni és élni hagyni elvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!