Mit tegyek ha eszméletlenül zavar a sok és nagyon hangos harangozás a közelünkben lévő templomból?
Sajnálom, de menthetetlennek tűnsz. :D
Harangszó irritál?
Amúgy kizárt, hogy 5 percen át tartson, mivel kábé 1 perc szokott lenni. Miért nem csukott ablaknál alszol, ha már éjjelente vámpírrá változol? Hm?
Istenem, milyen emberek vannak! :DD
Te szerencsétlen barom utolsó...
Először is mint mondtam 5 szaros percig harangoznak.Először én sem hittem el de mikor már elegem volt telefonomon stopperral mértem és tényleg annyi volt :)
Másodszor igen irritál és nem is kicsit ugyanis CSUKOTT ablaknál kelek fel rá minden áldott nap.Kívánom hogy majd egyszer érezd át mikor szeretnél pihenni,hulla fáradt vagy, de nem tudsz. Tudod milyen érzés mikor szétmelózod magad és alig várod hogy jót aludj hétvégén?De felkelsz 6-kor meg utána 8-ig félóránként a harangot hallod brutál hangerőn? Valamint mikor 8-ra mész melóba és 7-ig aludhatnál de nem tudsz??
Ok. Először is kösz, hogy lebarmoztál.
Milyen templomról beszélsz?
Katolikus vagy református? Merre van (település)?
Ha már rinyálsz, miért nem jársz utána?
Bocs, hogy jó kedvem van, és nem szomorkodok ezen.
Én 200 méterre lakom a helyi katolikus templomtól, szoktuk
hallani, közepes hangerősséggel. De van a szomszédban egy pumi, ami egész éjjel folyamatosan ugat! Meg lehet hülyülni, és a gazdája húzza a száját, ha szólunk érte.
Kollégiumban szobatársaim bömböltették a tévét, a zenét kb heti 3x, én meg aludtam. Szóval sajnálom, de vagy kicseréled a nyílászárókat, füldugó vagy elgondolkozol, érdemes lenne elköltözni onnan egy távolabbi helyre. Ennyi.
Még mindig ezen a harangozáson kell lovagolni, hát nem semmi. :D
Szerintem te zsigerből gyűlölöd a templomokat. Minden helyen így harangoznak, ahogy te leírtad, mégsem zavar senkit. Az hogy 5 percig szól? Az még kevés is, 10-12 percig kellene. A harang azért harang, hogy szóljon.
Ha nem zavar senkit miért van teli az internet olyan kérdésekkel, hogy mit lehet tenni a túl sok meg hangos harangozás ellen?
Hogy zsigerből gyűlölöm-e a harangokat?Nem, azt nem mondanám ugyanis meg vagyok keresztelve, lekonfirmáltam és járok is templomba igaz ritkán de járok. Az viszont más, mikor a rohadt katolikusok eszeveszett harangozása tönkreteszi minden napomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!