Milyen bibliai alapja van annak, hogy a tanúk nem nézhetnek tüzijátékot?
8 155 697 emberből nem tűnik fel senkinek, hogy a vezetőik túlmennek az írásokon, amikor olyan dolgokra tanítják őket, amit nem lehet alátámasztani a bibliából?
Vagy csak félnek az előljáróiktól. miként azok, akik hittek Jézusban,de az előljáróiktól való félelem miatt nem mozdultak?
# 9/11
Ha tényleg örülnél neki,nem használnál ilyen szavakat.
Kérdező,egyszerű a válasz;Jehova Tanúi szervezete egy szekta,ha nem is a legelvetemültebb fajtából,azért néhány tipikus szekta módszer felfedezhető a vezetőség megnyilvánulásában,ilyen az is,hogy elszeparálják a tanúkat az általuk világinak nevezett dolgoktól,hiszen ez nagyban hozzájárul az agymosás hatásosságához;bent tartja őket a Jehova-mátrixban,és megelőzi az egészséges kételkedést,érdeklődést,önállósodást.Ezen dolgok azért veszélyesek a vezetőkre nézve,mert önállóan gondolkodó embereket nem lehet irányítani,és félő az is,hogy visszanyal a fagyi,vagyis a hazugságaik,félrevezetéseik tiszta lapra kerülnek a tanúk előtt,ha nyitottan orientálódnak a világban(Vajon miért nem beszélgethetnek hitehagyottakkal pl?)
Ezt tudom: mert elméjükben betegek, és meg akarnak fertőzni másokat.
Itt olvastam, hogy ezt tanítják.
Tudod kérdező, volt egy válasz, amire írtam azt, amit írtam, de már nem látom itt. Ha valakinek mocskos a szája, akkor az nem ítélkezés, ha közlöm, hogy mocskos, de te már sokadszorra ítélsz, nem csak engem.
Ha úgy gondolod, hogy hazugság a szervezet, akkor miért maradsz benne? Ezzel te is hazug vagy. És még mindig nem ítélkezés, hanem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!