Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek a tanúk dvd-in...

Szerintetek a tanúk dvd-in kémprogramok vannak?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy tanútól egy dvd-t, hogy nézzem meg. Gyári, tokkal, jw.org logóval. Megnéztem este, addig semmi baja nem volt a gépemnek. Megnéztem, utánna már semmit nem nyitott meg a gépem. 2 szer kellett újraindítanom, hogy valamennyire helyreálljon, de azóta is furcsa dolgokat csinál a gépem, valami teljesen leterheli a memóriáját, folyamatosan tölt valamit, és lassú. Mit lehetne csinálni? Megvan a dvd, gondolkozom rajta, hogy el kellene vinni bevizsgáltatni.

Vigyázzatok ti is ezekkel a dvd-kkel!!!

2015. aug. 4. 08:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%

Ez érdekes, Én folyamatosan nézek ilyen DVD-et, és nem lassú a gépem, nem tölt le semmit, mindent megtudok nyitni, amit eddig is.

hát úgy látszik nem találnak elég vádakat, most ebbe is bele kell kötni...

gratulálok, és így indulnak a rágalmak.

2015. aug. 4. 08:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Már a szemeim előtt látom pár év múlva megjelenő szóbeszédeket:

"Te, hallottad hogy ezek a Jehova Tanúk már számítógépes vírusokkal is támadnak?

Ó ne is mond múlt héten én is megkaptam, alig tudtam kiszedni a rendszerből a Win/jehova és a Win32/armageddoniscoming fájlokat.

Értem, legalább már vírusmentes vagy.

Egyébként a Juli hogy halad a PC-je tisztításával?

Pff.. sehogy még mindig a jw.org jön be nála kezdőlapként.

Hát a Béla?

Ő még rosszabbul járt, csak a tv.jw.org és a jw.org nyílik meg neki más weboldal nem.

Hát ez szörnyű, hogy ezek mit meg nem tesznek a vallásuk terjesztéséért.."

:D

2015. aug. 4. 13:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem kell rágalom ahhoz, hogy lássuk: hazug a szervezet, elég csak kinyitni a Bibliát és megnézni mit tanít valójában és ennek nincs köze ennek a szervezetnek az elmebeteg tanításaihoz.
2015. aug. 4. 13:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves White Dove

Amit írtam, nem rágalom, oké? Valóban ezt történt, sőt, a mai nap 2 másik ismerősöm is elmondta, hogy nekik is hasonló problémájuk volt. Az egyiköjüknek a számítógépével, a másiknak pedig az asztali dvd-je ment tönkre, miután lejátszottak egy dvd-t. A dvd nem azonos volt, az egyik valami creation, a másikat nem tudom. Esteleg van itt olyan, aki hasonlóan járt?

2015. aug. 4. 15:31
 5/14 Alex Fly ***** válasza:
Én nem tartom túl valószínűleg. Amellett, hogy egyáltalán nem értek egyet a hittételeikkel, biblia- és keresztyénellenes tanításaikkal, nem feltételezek róluk ilyen rosszindulatot. Tapasztalataim szerint habár fanatikusak és sok esetben a józan ész és a Biblia ellenében is körömszakadtáig védik a teológiai nézeteiket (jó fanatikushoz illően nem zavarják őket a tények), azért alapvetően túlnyomó részük jóindulatú és emberileg semmi kifogásolhatót nem találni bennük. Persze holmi élősdi a leggondosabb ellenőrzés ellenére is a lemezre kerülhet (egy nagyhírű számítástechnikai újság is belefutott ebbe), de direkt fertőzéssel csak maguknak árthatnak: egy megfelelően beállított védelmi szoftver azonnal elkapja; a jehovistáknak meg nem hiányzik az eddigiek mellé még egy világraszóló botrány. De ha ez megnyugtat, javaslom, végezz el egy vírus- és kémprogramvizsgálatot a lemezen.
2015. aug. 4. 15:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az avaston átment. Te milyen programot ajánlanál tüzetesebb vizsgálatra?
2015. aug. 4. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Az avast az nagy szar, a jehovista vírust nem mutatja ki. :-) Mondjuk furcsa lenne, de ki tudja.
2015. aug. 4. 20:25
 8/14 Ozmium42 ***** válasza:
Csatlakozom, a "Teremtés csodái feltárják Isten dicsőségét" című szerzeményen az én gépem is fennakadt, nem lehetett lejátszani, a lejátszó program lefagyott, az olvasó nyöszörgött miatta. Maradandó kárt viszont nem okozott, miután kivettem, helyreállt minden. Lehet, hogy csak a Linux op-rendszer miatt?
2015. aug. 4. 20:50
 9/14 A kérdező kommentje:

Nekem más az op.rendszerem, tuti nem azzal van a baj. Ezt mondta az ismerősöm is, ez az a creation dvd, amin a szinekről,meg az ízekről is szó van, szerintem ugyanaz.

Na, kezd érdekes lenni a dolog.

Köszönöm o42

2015. aug. 4. 22:52
 10/14 Ozmium42 ***** válasza:
Úgy értem, hogy talán csak a Linux rendszer védte meg a gépet a maradandó kártól. Például a kémprogramok, vírusok nagy része úgy van megírva, hogy csak Windowson fut.
2015. aug. 5. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!