Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanúi milyen zenéket...

Jehova Tanúi milyen zenéket hallgatnak, illetve filmeket néznek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
aztán te, aki leidiótázza a másikat, mióta is vagy tanú????
2015. aug. 9. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Asszem Szémán Balázs fordítgat cikkeket angolról. De, hogy ki írja? Van ott sok érdekes cikk. Az, hogy sokan nem hiszik el, az más kérdés. Van ilyen nézet is. Ha a keresőjébe beírod a Cyrus nevet, lesz még ottan pár dolog. Azért elgondolkodtató.
2015. aug. 9. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy vicces, hogy rendesen válaszoltam a kérdésre és pont Miley Cyrus a problémája valakinek. Azt hittem mással lesz gondja a kérdezőnek vagy akárkinek, illetve lesz valami reakció is vagy bármi.
2015. aug. 10. 00:13
 14/16 anonim ***** válasza:

halló!!!!!!!!!!!!!

nekem a mások leidiótázásával van gondom!!!!!!!!!!!

2015. aug. 10. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Mivel a cikket nem én írtam, bajom nem nekem van vele, nem is hallgatok ilyeneket. Ezek Illuminátus agymosott emberek, nem nagy ügy, tele van vele a zeneipar. Én is hallgatok egyéb sátánista zenéket (helloween). De azért azt tudni kell, hogy minden zenének van üzenete. Mások elmondása szerint én hitgyülis getzi vagyok.
2015. aug. 10. 09:59
 16/16 Zenon ***** válasza:

film: Blade 2, Leszbikus vámpírok gyilkosai

zene: katolikus black metal, Gorgoroth

2015. aug. 12. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!