Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tanúk! Mennyiben igaz az hogy...

Tanúk! Mennyiben igaz az hogy előrre le kell írni, mennyi adományt adnak az adott évben az adott gyülekezetben?

Figyelt kérdés

Gyülekezetenként mennyit adományoznak egy évben.

Ezt valóban meg kell határozni?

2015. jún. 14. 17:48
 1/8 selvian ***** válasza:
Szia, semmi ilyen nincs. Mindenkinek a saját dolga mennyit adományoz. Senki nem kéri számon. :)
2015. jún. 15. 08:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Félre értesz! Nem egyénenként mennyit adományoznak, hanem gyülekezetenként!
2015. jún. 15. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
kitettek az adományláda mellé üres kis cetliket. felszólítottak minket, hogy az új egyházügyi törvény értelmében az egyháznak jelezni kell, mennyi adományra számít abban az évben (szerintem ez kamu, a katolikusoknál, reformátusoknál nincs ilyen, még a hit gyülekezetében sem. ha igen, szóljatok!!!) rá kellett írnunk, hogy abban az évben mennyi adományt dobunk be minimum. ugyanezt eljátszották a csepeli kongresszusi teremmel is: bejelentették, hogy 70 milla lesz a klimatizálás, fehér lapok az adományláda mellett, mindenki írja rá, mennyit tud erre a célra adni az előzőekben vállalt összegen felűl. bejelentették, hogy mindenki gondolkozzon el azon, hogy mennyiben tudja a klíma éves működési költségét is támogatni... 70 millából geotermikou klímát lehet kiépíteni, ami a föld be ásva minimális áüzemeltetési költséggel hűti a levegőt, sokkal jobb, mint az, amit megépítettek, ráadásul az unióis támogatja... nem, nekik olyan kellett, ami havonta 600 000 ft-os e-on fejlesztést igényel, + a tényleges villanyszámla. majd 20 évig csak kinyitották az ajtót... igaz, akkor is napi 1 000 000 ft vagy a feletti volt a NAPI bérleti díjj, amit be kellett dobni. most ez nemtudom mennyi volt, de mostmár biztos jóval több... kemény ez a szervezet, hihetetlen dolgok zajlanak a színfalak mögött, amik ha nyílvánosságra kerülnek, komoly problémák lesznek, mind a taglétszámot, mind a jogi következményeket érintve.
2015. jún. 15. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Uh...ez nem semmi! Nagyon durva!

S akkor ki van írva a hivatalos honlapra hogy nincs pénz gyűjtés.

Csak azt nem tudom hogy ez akkor micsoda. Minek nevezzem?

2015. jún. 17. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
félre ne érts, nem kötelező, írhatsz nullát is rá. legfeljebb összevetik az írásodat a nem anonim munkajelentéssl (ez a hivatalos neve annak a cetlinek, amina prédikálással eltöltött órákat és elterjesztett kiadványokat kell beírni) és máris felkerülsz "A LISTÁRA". ugyanis belső adatgyüjtés folyik a tanúknál a tanúkról, mindent leírnak róllad, amit csak a vének láthatnak, neked nem mutatják meg, mert az adatok hivatalosan a zrt tulajdonában vannak. tehát nem kell, hogy adakozz, írhatsz nullát is, de akkor véged van, hitehagyott leszel a szemükben, soha semmilyen kiváltságot nem fogsz kapni. tehát nincs pénzgyűjtés, hivatalosan. mint ahogy soha nem jelentette ki a szervezet, hogy 1975-ben eljön armageddon. CSAK ERŐTELJESEN UTALT RÁ, EGYÉRTELMŰVÉ TÉVE AZT. a tv csatornát is azért hozták létre, mert a folyóiratok alapelve, hogy sohasem kérhetnek bennük pénzt. a tv csatornára ez nem vonatkozik... lásd a májusi júniusi adást.
2015. jún. 17. 13:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Tehát akkor lényegében ugyan az a szitu csak finomított módszerekkel!

De lényegében pénz kéregetés folyik! Profi technikával!

2015. jún. 17. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
magad mondod. egy zártkörűen működő részvénytársaság mlm rendszerét láthatod, vallással letakarv. és igencsak eredményes. egyszer hallottam egy köf beszédét egy alkalommal. biztosítási ügynökként pont ugyanazt tanultam akkor, amit ő elmondott. ledöbbentem, amikor azt mondta, hogy a tanúk feladata az embereket Isten SZERVEZETÉHEZ irányítani. érted ugye? nem Istenhez, Isten SZERVEZETÉHEZ...
2015. jún. 17. 19:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen értem! :((((
2015. jún. 19. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!