Ezek trollok, vagy komolyan gondolják?
A weboldalukon olvasható magyarázatuk szerint a Föld egy lapos korong, amit minden oldalról óceánok vesznek körül és ezeken csónakként úsznak a kontinensek, ezen óceánokat egy jégfal gátként tartja vissza, azon túl meg nincs semmi, azaz ők nem tudják mi van ott. Azt állítják, hogy az űrutazásokat kitalálták, hogy a Hidegháborúban egymás orra alá dörgöljék a kamu eredményeiket a felek.
épp akartam mondani a másokat XD
szerintem trollok, bár pl a mormonok után ki tudja...
Nem rosszabb, mint a szcientológusok agymenése. Én nem csodálkoznék, ha komolyan gondolnák. Amúgy nem tűnt fel nekik (sok más dolog között), ha lapos lenne a Föld, akkor nem lenne jetlag?
A jetlag-et meg lehetne magyarázni.
Azt viszont nem, hogy miért tudom körbeutazni a földet, ha az nem egy gömb, hanem egy lapos korong.
Jetlag-et nem tudom mivel magyaráznák. Egy lapos Földön mindenütt ugyanakkor kelne a Nap.
A körbeutazásra én is gondoltam, de arra biztos azt mondanák, hogy valójában körbejárnak a repülők. :)
Hát körbe-körbe, kanyarodva. Ahogy a hómezőn a vak ember. Biztos azt mondanák, hogy a hajósok meg pilóták csak szivatnak minket.
Vagy nem tudom, de tuti megmagyaráznák. A jetlag-et viszont magukon tapasztalják. Vagy mondjuk ha felhívják egy moszkvai haverjukat New Yorkból nappal, akkor is gyanús lehet, ha nála meg éjszaka van.
Sztem ilyen primitív idiotizmussal kár is foglalkozni. Millió tapasztalás mond ellent az állításaiknak. Kezdve onnan, hogy egy 3 D-s világban -amit folyamatosan érzékelünk is- miért pont az égitestek lennének 2 D-sek?
Amerika az idióta kalandorok földje amióta a fehér ember dominál ott. A szabadság földje. Miért pont a tények kötnék gúsba a gondolkodásukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!