Krisztus mivel gyógyított? A puszta gondolattal? A shaolin papok hogy képesek 1 szem hegyes kard hegyére ráfeküdni hassal miközben semmi bajuk nem esik?
Mi fán terem a telepátia?(Mellesleg én 100% ig meg vagyok győződve hogy ez és minden amit leírok igaz)Vannak arab papok(a pontos nevüket nem tudom)Képesek arra hogy a testük bármely pontjával szinte bármit csinálhatnak nem érzik.Mind ezt elötte egy órás medítációval.Apropó meditáció én én most vagyok 14 éves és képes vagyok meditálni, tudom a zanzen-t (japán harci meditáció) Ami segítségével nem csak 40-50 fekvőtámaszt bírok megcsinálni (max) Hanem simán kimegy a 80 is.Nem rég nem tudom néztétek-e a fókuszt: Egy 14-15 éves gyerekről szolt aki képesvolt érezni az emberek auráját(ami még nekem nem is olyan meg hükentő) De mutattak 1 részletet hoyg 1 orosz lány (17 éves) képes belelátni az emberek testébe és megmondja minek mibaja a testben, De még kisérletekkel alátámasztották hogy át lát a dolgokon "röntgen szemei vannak". Az istenben voló hitem sem a szokásos én nem azt hiszem h valahol isten él és vigyáz ránk. Nem! Én szerintem isten saját magában él mindenkinek, az agyában(nem az agyszüleménye) szerintem igen is létezik a tudat allatiban 1 más személyiség 1 "értelmeseebb lény" ami mi vagyunk, és a sátán is létezik bennünk és néha ez a tudad alatti jó vagy rossz felülre tőr, negatív esetben sátán ista lessz belőle. Nézzétek meg a sátánistákat én ismerek 1et aki az volt, most teljesen máshogy hisz istenben, de nagyon hisz benne jobban mint 1 hívő, de a sátán aktív(csak nem tud feltörni) létezését sem tagja meg. Akkor ott van még a szellem idézés (asztaltáncoltatás[aki nem tudja nézzen utána DE soha semmi képp ne próbálja ki!!! Nincs annál rosszab élmény mikor 1 ilyen eseményel a negatív "én" uralkodik és nem engedi a jót, a volt sátánista(apa) mesélte hogy nagyon rossz dolgokat akart végre hajtani és kényszererítette rá valami.De hogy mit azt nem árulja el.és én meglepődök azon hogy nincs az a dolog amiről nem beszélünk, és mindent elmond(még a :D perverz tetteit is) de ezt nem meri.És mi elött megítálnétek apát, aki ismeri az tudja hogy 1 normális, okos elismert család apa(de mégis félt ettől a tudattól hogy...)
Ezek hogy a fenébe léteznek??? A kvantum fizika azt is mondja hogy a dolgok puszta figyelése is megváltoztatja a végeredményt.Akkor mivan ha 1 természet felleti(nek mondaná 1 átlag ember)személy (jézus krisztus)rá koncentráll hogy gyógyuljon meg. ÉS látsd meg történt ha nem is úgy ahogy azt a biblia leírja de szerintem megtörtént.
Ezek hogy a fenébe léteznek???
Szia!
Először is a Biblia szövege ellenőrizhető, ajánlom szíves figyelmedbe a holt tengeri tekercseket, amik fényesen bizonyítják, hogy az a szöveg, amit ma olvashatsz megegyezik azzal a szöveggel amit Jézus korában használtak (lásd példaképpen a teljes Ézsaiás könyve tekercset, és a sok-sok töredéket más Bibliai könyvekből.) Ajánlom: [link]
A kérdésedre térve: Jézus Krisztus, mint ember nem rendelkezett az Isteni teremtő hatalommal, mint ahogyan azt valamelyik hozzászóló próbálta bizonygatni, csodáit minden esetben megelőzte az Atyával való beszélgetése, akit megkért arra, hogy az adott csodát tegye meg. Ha teremtő hatalommal rendelkezett volna itt a földi léte alatt, akkor nem lehetne megváltás, mivel olyan előnnyel bírt volna amit egy halandó ember nem képes használni. Jézus életében példát adott arra, hogy a Teremtő Istennel való kapcsolattal bármi lehetséges. Ezért is lehetett az, hogy a tanítványai is képesek voltak gyógyításra, illetve - Pál apostol esetében - halottak feltámasztására is.
Jézus csodás gyógyításainál azért érdemes azt is figyelembe venni, hogy ő elsősorban lelki gyógyulást akart, és csak másodsorban testi gyógyulást.
Üdv. Péter
nincs Jézus ha van akk most öljön meg
x
x
x
x
x
ha létezet is "jézus" akk hogyhogy nemtalálunk bizonyitékot a gyógyitására és egyéb dolgokra mig Őskorszakrol ,Ókorszakrol talalunk anyit...
Kedves Péter!
Véleményem szerint Jézus rendelkezett a földi szolgálata alatt Isteni természettel és dicsőséggel /Mt 17,1-2/ is amely el volt rejtve az emberek elöl erről beszél János apostol az evangéliuma elején /Jn 1,14/ be mint az egyik szemtanúja ennek a csodálatos eseménynek.
A Jézus önmagát megüresítette a /Fil lev 2,7/ és ez szerintem a Gecse-máné kertben történt meg imaküzdelme után,mert akkor el tudták fogni
(előtte is tettek rá kísérletet hogy megöljék de míg nem rakta le Isteni természetét ezt nem tudták megtenni)
és átadta magát nekik,hogy betöltse az Atya akaratát és végrehajtsa az engesztelést.
Ha végignézed az evangéliumokat Jézus amit tett mindig magától és hatalmával cselekedte csodáit/Mt 11,5/ amely természetes,hogy az Atya akarata volt.
Jézust mikor megfeszítették (egy bűntelen)emberi természettel rendelkezett és adta önmagát áldozatul Istennek és az Atya feltámasztotta a halál állapotából /Gal 1,1/ ez is azt bizonyítja hogy Jézus letette az Isteni természetét mert különben nem tudott volna meghalni.
Annyit még szeretnék hozzáfűzni,hogy az embereknek ugyanúgy szüksége van a testi gyógyulásra mai is mint akkor.
Valamint a lelki és szellemi megépülésre ugyanúgy ahogy az írtad.
Az Ézsaiás 53,4-5 versei az egész emberre vonatkoznak a testre is.
Üdvözlettel:Sanyi
ez a sok idézet, nemtudomkicsoda 12:32 26 csak iromány, lehet hogy ópium hatása alatt írogatta valami félcédulas.
A vállkificamítós duma tetszett.
A kérdésre reagálva, aki azt mondja, hogy hang kényszerítette bűncselekmény elkövetésére, az vagy elmebeteg, vagy az ügyvéd ajánlotta neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!