A vallás mire jo meg az isten minek van a képzeletükben?
De csak épp értelmes välaszokat kérek fanatikus hivök kiméljenek ateista vagyok
És nem kérek regényt se
itt egy béna válasz aki ezt irta nincstisztába azzal mit irt előtte meg azzal se hogy a hivők mondják mindig hogy ha mi nem hiszünk isten létezésébeen akkor mi bizonyitsuk be ezt de ami nincs azt nem kell bebizonyitani nekünk nem kell nekik kel hogy létezik aztán ha létezik akkor elhisszük de itt van a béna válaszolo levélrészlete
"Azt nem kell bizonyitani"
nos, ha te teszel egy kijelentést, hogy valami nem létezik, és mi rosszul gondoljuk, akkor azt neked kell bizonyítanod. Hogy miért? Azért mert egy állítás vagy igaz, vagy hamis. Ez tény. De mindkettőt be kell bizonyítani. Ha az egyiket nem tudod, attól még nem lesz igaz a másik. Mert lehet, hogy csak béna vagy hozzá."
szoval nincs isten ezt állitotta egy hivö fanatikus meghazudtolta magát ez neem aaz első eset dee ezt kimásolom jo lessssz még máshol
És magadat hova sorolod, kedves kérdező?
Az emberek többsége, ha téged olvas nem hiszi, hogy a világirodalom remekei lennének.
A mondanivalódról ne is beszéljünk!
Tudod, hogy miért hiszünk? Elárulom azért mert már megtapasztaltuk Isten jelenlétét és szeretetét és kegyelmét.
És nem csak azért pontozzák le a válaszokat mert nem hiszik el hogy mi ezt tényleg megtapasztaltuk, hanem azért is mert nem akarjátok, ahol éritek tagadjátok, bár meg még soha nem tapasztaltátok, meg mert ti is fanatikusak vagytok. azért hívják ugymond természetfelettinek, mert tudományos szemmel nem bizonyítható. Én ugysem fogom tudni elhitetni veled, hogy Isten létezik és segít, mert te még csak nyitott sem vagy rá.
Te ugyse fogod elhitetni hogy isten létezik mért
Én tudom mért mert nem tudod te magad se mert isten nem létezi
Szoval hogy is néz ki
Egyébként férfi vagy nö
Ja tom mär egy ällat lehet de mejik fajtäbol
Te ugyse fogod elhitetni hogy isten létezik mért
Én tudom mért mert nem tudod te magad se mert isten nem létezi
Szoval hogy is néz ki
Egyébként férfi vagy nö
Ja tom mär egy ällat lehet de mejik fajtäbol
úgyse, Isten, miért, szóval, nő, MELYIK
Hát igen, "nem mindenkié a hit", de az intelligencia sem!
Pedig ez manapság nem kerül olyan sokba.
mijen segfejek vagytok ha tudnätok honan netezek akor nem kérdeznétek ojat hogy a rövid ö mért nem nagy ö vagy a rövid i mért nem hoszu és higyétek azt hogy a töbi is hejesiräsi hiba arra nem is gondoltatok hogy ezt igy eben a formäba gyorsab leirni pl
Mért , ijen , ojan, segfej isten, aban, szal
Nemtom tok
Stb sorolhatnäm talän nemtudtätok kiolvasni
Az a ti bajotok
Sajnälom
Öszevetve megälapithato a hivök elég butäk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!