Hogyan működhetnek ilyen szekták?
Nagy az Isten állatkertje.
Elég szomorú.
Én csak a sütis műsorokat szeretem :)
Azon nem idegesítem magam.
A cukrász a műsik szakma az úszómester mellett.
Az állitmány lemaradt :D
Szóval ilyesminek kellene menni dolgozni a hosszú élethez.
Hát szóval a cukrászt azt nem ismerem, de a sorozatgyártás ott is működik szerintem, hajtják azokat is, biztos vagyok benne.
Ami az úszómestert illeti, annak sincs jó dolga, pólós koromban tapasztaltam, hogy a srácok mindig megverték a kabinos úrral egyetemben, ne kérdezd, miért, akkor sem tudtam, csak elfogadtam mint tényt, hogy az úszómestert megverik.
(Lehet, hogy szektás volt?)
Azt különben nem értem, hogy a fiatal lányokat miért baj, ha öreghez adják?
Sok kárt úgysem tehet benne, aztán ha rövidesen megözvegyül a kicsike, akkor legalább nem nincstelenként kezdi az életét, hiszen az USA-ban öregkorára csak szed össze valamit az a szektás vénség, amit örököl az asszonyka, hát nem?
Akkor aztán válogathat a hölgyike a jóképű srácok között kedvére és legalább mást is megtapasztal, mint a lafka öreget...
:)
Én különben bírom a szektákat, ha nem lennék ateista, biztosan egy ilyenben nyomatnám...
#6 Ott a lehetőség előtted. Vegyél el egy idős nőt, elégítsd ki vágyait nyugdíjas éveiben és lehet rád hagyja a nyugdíjából megspórolt vagyonát. Hajrá!
Bár a te értelmezésed alapján ez úgy lenne korrekt ha téged is kényszerítenének erre...
Én sem vagyok vallásos, de nem is kell vallás ahhoz, hogy megállapítsam: elég nagy ökörség amit állítasz.
"6 Ott a lehetőség előtted. Vegyél el egy idős nőt"
Kösz a tanácsot, de nem kértem, bízd csak rám, kit veszek el és kit nem. Amúgy eszemben sincs harmadszor is megházasodni, megvagyok magamban és nem hinném, hogy az USA-ban annyira kényszeríteni lehetne bárkit is, bármire, egy kamu ez az egész szörnyülködés, nincs alapja, de ha mégis lenne, felőlem azt csinálnak, amit akarnak, éppen ezt hiányolom belőletek is, a toleranciát.
Én ugyan az utódaimra bíztam a párválasztást, de ha máshol más a szokás, csak tegyék, engem aztán nem zavar.
Csak arra világítottam rá, hogy előnye is van a dolognak...
Sokféle műsor megy. Nálunk a való világ. Azt akarva elhitetni, hogy az való világ. Nem az, de egyesek jól megélnek belőle. Bármiből. Hogy másokat megrontanak, hogy erre másokat rábeszélnek, hogy nálunk nyilvános szeretkezésért fizetnek (és sokszorosát kaszálják érte).
Amíg perverz dolgokra van igény, lesznek ezt az igényt kielégítők, mert nagyon sokat lehet vele keresni. Akinek ilyen igénye van, attól bármekkora összeget ki lehet csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!